בעיה מייאשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה מייאשת
    היילי
    17/04/2010

שלום אני בת 18 ,לפני יותר משנה התחלתי לקיים יחסי מין עם חבר שלי אך זה אחרי נסיונות רבים כי היה לי כואב...הצלחנו רק שעשינו את זה בכוח כי היינו מנסים הרבה ולא מצליחים. אני לא זוכרת מאז שקיימתי יחסי מין בלי בעיות. התחיל לי בעיה שאני עושה פיפי ואני מרגישה שיש לי עוד והשלפוחית שלי עדיין מלאה....אחרי כמה דקות אולי הפיפי הזה שאני מרגישה יוצא בשירותים אבל אחרי זה אני עדיין מרגישה שיש לי פיפי....ובזמן קיום יחסי מין שורף לי שאני פשוט לא מסוגלת להמשיך...בזמן החדירה והקיום זה שורף לי ומתגבר ומתגבר עד שאני כבר לא יכולה ואומרת לו לגמור כבר...חשוב לציין שהוא בפנים ולא זז אז זה לא שורף אבל שהוא זז וזה כמו משתפשף כזה הצריבה הולכת ומתגברת.... עשיתי תרבית שתן תרבית ואגינלית כמה פעמים ולא מצאו לא פטריה לא דלקת בשתן. הייתי אצל רופא נשים הוא עשה לי בדיקה מיקרוסקופית ואמר לי שהוא לא מוצא כלום ואולי זה יובש, נתן לי לשים חומר סיכה... הבעיה היא שאני שמה חומר סיכה זה אפילו יותר שורף ....כאילו זה ממש נשרף שם..
    המוזר זה שהייתי בבית חולים לא מזמן כי פתאום הבעיה בשתן החמירה לי ושרף לי גם בזמן ההשתנה ומצאו לי דלקת בשתן, לקחתי אנטיביוטיקה אבל הבעיה של אי ההתרוקנות לא עברה לי....
    חבר שלי אומר לי שלפעמים הוא מרגיש שיש לו פיפי ופתאום הוא נעלם... אולי זה קשור ?אבל זה רק לפעמים....
    אני כבר ממש מיואשת וכבר שונאת לקיים יחסי מין למרות שאני נמשכת לחבר שלי ואני רוצה לעשות אבל שמתחילים הכל נהרס ואני מיואשת יותר ויותר....
    אני ממש מקווה שיהיה לכם תשובה מספקת בשבילי :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מייאשת

הוספת תגובה

• היילי

ד''ר אשר אייל
    21/04/2010

לא הבעייה מייאשת אלא את מייאשת...נראה לך שניתן לעזור לך מבלי לבדוק אותך, לשוחח איתך,ולראות את בדיקת השחן שלך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי זאת - אין זה ברור ממה שכתבתי?

היילי
    25/04/2010

הלכתי
    שוחחתי
    נבדקתי
    ובדיקת שתן נעשתה .
    רשמתי הכל ....
    הבעיה היא שהגעתי לאין מוצא!
    אני חסרת אונים, אין לי מושג מה לעשות מפה......ציפיתי לקצת עזרה
    תודה רבה על ההתיחסות הרבה והתשובה המספקת לנערה בת 18 מיואשת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו