פמינט לאורך זמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פמינט לאורך זמן
    גל
    24/04/2010

שלום,בהמלצת הגניקולוג שלי אני לוקחת גלולות פמינט לפחות חודשיים ברציפות בעקבות מחזור קשה. כרגע זו הפעם השניה שאני לוקחת את החפיסה בדיוק חודשיים,ויש אצלי תופעה שחוזרת כבר בפעם ה2 שאני מגיעה לשבוע של החודשיים: אם כמה שזה מביך,פשוט אין לי צואה במשך כמה ימים...נפיחות גדולה בבטן,ואני מרגישה שיוצאים נוזלים והפרשות חומות ומוזרות מהאיזור של הצואה,
    כל זה גם מלווה בכאבי בטן ואי נוחות כללית.
    האם זה קשור לגלולות?כיצד לטפל בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פמינט לאורך זמן

הוספת תגובה

• אפשר בבקשה התייחסות?

גל
    30/04/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

נועה
    12/05/2010

היי גל
    אני גם עם פמינט ולי זה לא קרה, אולי זה לא קשור לגלולות, אולי זה וירוס או משהו בתזונה שלך שגורם לזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גל

ד''ר אשר אייל
    25/05/2010

לא נראה קשור לגלולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פמינט לאורך זמן

ד``ר יובל קאופמן
    26/05/2010

שלום גל,
    התופעות שאת מתארת יכולות בהחלט להתאים לתופעה שנקראת אנדומטריוזיס. אני ממליץ לך לברר את הנושא לעומק במרכז שמטפל באנדומטריוזיס. אם את מאיזור הצפון (וגם אם לא), את מוזמנת להגיע למרכז לטיפול באנדומטריוזיס בבית חולים כרמל.
    ד"ר יובל קאופמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו