מחזור כבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור כבד
    גל
    04/05/2010

שלום,אני בת 17 ולוקחת כבר חצי שנה פמינט ע"פ הוראות הגניקולוג שלי כדי להקל על הדימום הכבד שלי. הגלולות לא עזרו כמעט,אני מאוד סובלת ולא יכולה לבצע כמעט פעילויות מחוץ לבית,שלא לדבר על ספורט, בזמן המחזור.
    הגניקולוג שלי אומר שאין הרבה מה לעשות אבל אני אובדת עצות ולא מסוגלת לתפקד ככה,
    לא יכול להיות שאני צריכה להמשיך ככה לכל חיי?
    אין סיכוי שהמחזור עוד ישתנה? קיבלתי אותו לפני שנתיים ו10 חודשים.. לפי מה ששמעתי בשנים הראשונות הוא עוד לא סדיר אבל הגניקולוג שלי כל כך פסימי ואומר שזה החותם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור כבד

הוספת תגובה

• דימום

ניצן
    17/05/2010

אל תדאגי, המחזור בחודשים הראשונים הוא מאוד לא נעים ולא צפוי, באמת שלפעמים צריך רק זמן וסבלנות
    לי הייתה בעיה דומה עם דימום כבד אבל עם השימוש בגלולות פמינט המחזור נהיה חלש יותר, זה יכול לקחת כמה חודשים צריך לחכות מעט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור כבד

ד''ר ירון חמני
    17/05/2010

שלום גל

דימום וסתי רבדורש התייחסות ובירור במיוחד כאשר הדימום לא נחלש תחת שימוש בגלולות. אני לא מסכים שצריך להתייחס אליו כגזירה. יש לבצע בירור שכולל US ובמקרה הצורך בדיקות נוספות על מנת למצוא את הבעיה.
    מעבר כל ניתן להשתמש ב"טריקים" שונים, למשל שימוש ממושך רציף בגלולות. נוטלים את הגלולות במשך 3 חפיסות ברציפות ורק אז שבוע הפסקה.

בהצלחה, דר ירון חמני
    מחלקת נשים, הדסה הר הצופים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו