דחווף חשש להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחווף חשש להריון
    לין..
    24/05/2010

אני בת 18, בפעם האחרונה שקיימתי יחסי מין הייתה לפני 3 שבועות, נקרע הקונדום ושעה אחרי לקחתי פוסטינור. המחזור מאחרי לי בשבוע ולאחר בדיקת הריון יצא חיובי.
    למי אפשר לפנות בנוגע להפלה? מה העלות לנערות שבכללית פלטינום? מחייב התערבות הורים?
    ואם תוכלו לתת לי כמה שיותר פרטים בנושא זה יעזור לי מאוד...
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחווף חשש להריון

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לייייייייייייייייייייייי

מיכל
    24/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחווף חשש להריון

ד``ר יובל קאופמן
    24/05/2010

אם את עברת את יום ההולדת ה-18 את אמורה להיות מסוגלת לחתום על הסכמה להפסקת הריון בעצמך. את הפעולה אפשר לבצע דרך בית חולים ציבורי או פרטי. עלויות משתנות ממקום למקום. את צריכה לעבור ועדה שאמורה לאשר לך את הפסקת ההריון ללא בעיה. קודם כל את צריכה להגיע לרופא נשים שיבדוק אותך ויעשה אולטראסאונד כדי לנסות לראות את גיל ההריון. במידה ומדובר אכן בהריון צעיר יתכן וניתן יהיה לעשות הפסקת הריון תרופתית שהיא עדיפה בד"כ. רופא הנשים יוכל להגיד לך לאיזה בית חולים לפנות.
    ד"ר יובל קאופמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה ?

מיכל
    25/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל

ד''ר אשר אייל
    25/05/2010

ראשית עלייך לפנות לרופא נשים כדי שיעשה בדיקת אולטראסאונד. במידה ואכו זה הריון ועלייך לבצע הפלה הוא יפנה אותך לועדה להפסקות הריון. לא מחייב התערבות הורים. במוסד ציבורי גם לא עולה כסף בגילך. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו