דחוף עזרה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף עזרה.
    טל
    05/06/2010

אני יודעת שהבעיה שלי תישמע טיפשית וברורה אבל בבקשה תענו לי.
    אני בת 14, ואני באה ממשפחה שלכולן יש שדיים מאוד גדולים.
    עוד לא התחילו להתפתח לי שדיים בכלל (אני עוד לובשת גוזיות), אפילו שאחותי הקטנה כבר קיבלה מחזור והתפתחה וגם אחותי הגדולה וכל בנות הדודות, במשפחה שלי כולן (דודות אמא אחיות סבתות כולן), קיבלו מחזור עד גיל 13 והרוב לפני.
    אפילו שאני יחסית גדולה מבין בנות הדודות, אני נראית הכי קטנה, וצוחקים עלי המון בגלל זה בבית ספר ובמשפחה עצמה.
    אני גם בגובה נורמאלי לגיל שלי אז יוצא שאני בכלל נראית שטוחה.
    אני לא יודעת מה לעשות כבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף עזרה.

הוספת תגובה

• טל

ד''ר אשר אייל
    10/06/2010

לדעתי עלייך להתיעץ עם ר. נשים כי אני שטוחה אינו עונה בדכ על קריטריונים אוביקטיבים. מניסיוןבדכ הציפיה לשדיים גדולות יותר היאשכיחה מאוד ולא תמיד מותאמת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

פרופ' ירון יובל
    14/06/2010

רוב הסיכויים שהמחזור יגיע ועמו גם התפתחות השדיים, בכל זאת, אפשר לעדות מספר בדיקות דם שייסייעו לקבוע האם זה תקין ונורמלי. כדאי לפנות לרופאה אנדוקרינית בקופת חולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו