שאלה בנוגע לגלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לגלולות
    רינת
    28/06/2010

שלום

לקחתי במשך 4 שנים את גלולת יסמין ללא תופעות לוואי החלטתי לנסות לעבור לגלולה עם מינון יותר נמוך ועברתי לפמינט, פמינט עשתה לי כאבי ראש נוראייייםםםם!!!סיימתי את החפיסה ועשיתי הפסקה של חודש מגלולות בשביל לדעת בוודאות שהכאב ראש נבא מהגלולה...
    אחרי התייעצות של רופא אחרי ההפסקה של החודש חזרתי ליסמין...הכל היה בסדר עד שנשארו 2 גלולות לסיום החפיסה והתחיל לי דימום קטן כמו כתמים חומים כאלה ואחרי זה כבר דימום רגיל...עכשיו מה אני עושה?האם עלי לקחת בכל זאת ביום שאחרי שבוע שנגמרת החפיסה?
    ורציתי לדעת גם...אם התחלתי את הגלולות יום רביעי וסיימתי יום שלישי מתי לקחת?שלישי או רביעי?
    תודה ואשמח לתשובה מהירה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לגלולות

הוספת תגובה

• לי קרה בדיוק ההפך

מיכל
    05/07/2010

היו לי כאבי ראש מהיסמין אז עברתי לפמינט ועכשיו אני מרגישה מצויין.
    תראי, לדעתי תתחילי לקחת בסיום 7 ימי הפסקה, כלומר ביום השמיני, זאת אומרת שאם לקחת את הגלולה האחרונה ביום שלישי את צריכה להתחיל חפיסה ביום רביעי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רינת

ד''ר אשר אייל
    07/07/2010

לא ציינת פרטים חשובים כגון גיל.לדעתי עלייך לשקול הפסקת גלולות ולהעדיף קונדום.אפשרות אחרת,פחות טובה היא לנסות גלולה אחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו