דימומים בזמן נטילת גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים בזמן נטילת גלולות
    טל
    15/08/2010

בת 17 וחצי
    לקחתי גלולות של מינס במשך תקופה ארוכה עקב מחזור שאינו סדיר.
    לפני כחצי שנה הפסקתי את השימוש בגלולות על מנת לבדוק האם המחזור מסתדר באופן טבעי, ואכן הוא הסתדר.
    לפני חודשיים התחלתי שוב לקחת גלולות מינס הפעם למניעת היריון.
    החודש הראשון עבר בסדר גמור ללא תופעות לוואי חריגות, אך בחודש השני (החודש הנוכחי)
    החלו להופיע לי דימומים זעירים לאחר סיום המחזור (עם נטילת החפיסה השנייה) וזה נמשך כבר שבועיים וקצת.
    יש לציין שלרוב לאחר קיום יחסי מין מופיעים הדימומים הללו.
    זו פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה, גם במשך התקופה בה הייתי לוקחת את הגלולות לא הופיעו לי דימומים כאלו וגם בתקופה ההיא קיימתי יחסי מין.
    בתודה מראש, טל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימומים וגלולות

ד``ר דגנית סמואל
    15/08/2010

לטל שלום, ישנן סיבות שונות לדמם תוך כדי נטילת גלולות.
    הסיבה השכיחה ביותר היא נטילה לא מסודרת של הגלולות ובעיקר במקרה של מינס. היות וזו גלולה עם מינון נמוך במיוחד, חוסר דיוק בנטילה (שיכחה או נטילה באחור) יכולות לגרום לדמם.
    סיבה נוספת לדמם במקרה שלך היא העובדה שאת בחפיסות הראשונות של הגלולות ודמם בתקופה זו הוא ארוע שכיח.
    דמם לאחר יחסי מין מהווה סיבה לבדיקה אצל רופא/ת הנשים שלך לביצוע בדיקת PAP לברור סיבות דמם מצוואר הרחם. יתכן שהקשר הוא בין יחסי המין לדמם ולא בין הגלולות לדמם.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימומים קורים עם הגלולות האלה

גילי
    16/08/2010

שמעי, זה ידוע שלרוב הבנות עם הגלולות האלה יהיו דימומים כאלה
    אני גם לקחתי אותן אבל פתאום הופיעו הדימומים האלה, זה ממש הפריע אז החלפתי גלולות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו