צמיחת שד מוקדמת מאד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמיחת שד מוקדמת מאד
    זיזי
    25/08/2010

בתי בת 8 וחצי, רזה מאד ולא מפותחת. (אני התפתחתי בגיל מאוחר יחסית, בסביבות גיל 15). בחצי השנה האחרונה שד אחד שלה התחיל להתקשות ולגדול, הפטמה השנייה בלי רמז לצמיחה. השד שהחל לבלוט ממש קשה. האם נורמלי? האם עלי ללכת איתה לבדיקה?

(שלא נדע ובלי שום קשר, לידיעתכם, יש לי במשפחה היסטוריה של סרטן השד)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צמיחת שד מוקדמת מאד

הוספת תגובה

• לזיזי

ד``ר דגנית סמואל
    26/08/2010

ראשית, מעצם העובדה שאת מודאגת, יש מקום לבדוק שכן תאור בפורום אינו במקום בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למי לפנות?

זיזי
    28/08/2010

אני בהחלט מעוניינת לבדוק, האם תוכלי בבקשה להפנות אותי לכתובת המאימה ביותר לבדוק זאת. (אני לא בטוחה שרופאת הילדים שלה היא הכתובת המתאימה.
    אני נמצאת במעקב מתמיד אצל כרורג שד, בגלל ההיסטוריה המשפחתית, אבל אני לא יודעת עד כמה הוא מתמצא בילדות, וחוץ מזה, אני מעדיפה בודקת אשה מכיוון שזה יעורר ללא ספק מבוכה גדולה אצל בתי). אנא המליצי לי מי הכתובת הכי טובה לבדיקתה.
    תודה, זיזי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לזיזי

ד``ר דגנית סמואל
    28/08/2010

הבדיקה המומלצת היא בדיקת רופאה כירורגית העוסקת בבדיקות שד. ישנה מרפאה כזו בבלינסון ואני בטוחה שגם בשרותי קופ"ח שלך יוכלו להמליץ לך על רופא כירורגית.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו