גלולות נגד הריון-דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות נגד הריון-דחוף
    חסוי
    01/09/2010

אני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין... אני רוצה להתחיל לקחת גלולות ובשביל זה אני צריכה ללכת לגיניקולוג כדי לקבל מרשם ואין מצב שאני מספרת להורים שלי שאני מקיימת יחסי מין למה הם יהרגו אותי.. הם אפילו לא יודעים שיש לי חבר, הם שמרנים מידי.
    אז יש לי כמה שאלות:
    1. אני יכולה לקבל גלולות ללא מרשם רופא? סתם ללכת לבית מרקחת ולקנות? ואם כן איזה סוג עדיף?
    2. אם אני חייבת ללכת לגיניקולוג האם אני יכולה לקבוע איתו תור ללא ידיעת הורי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות נגד הריון-דחוף

הוספת תגובה

• ->

אילן
    02/09/2010

למה צרך לעריב את הורים בשבל מרשם רופא?
    תקבעי תור לרופא נשים הוא ידבק ויראה מה מתאים לך
    ויתן לך מרשם

אני גם אומר שלא צרך לפחד מי הורים
    עם יושבים את האמא ומדברים איתה אין סיבה היה לה משו נגד עם הבת שלה רוצה
    להית בטוחה בבראיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות נגד הריון

ד``ר דגנית סמואל
    04/09/2010

גלולות ניתן לרכוש בבית המרקחת רק באמצעות מרשם.
    קיימת אפשרות לפנות ל"דלת פתוחה" ברח' רמבם 9 ת"א ולקבל מרשם ללא הופעת רישום בנתוני קופת החולים שלך.
    בכל מקרה אני ממליצה לך לפנות לבדיקת רופא/ה על מנת לקבל הדרכה על שימוש נכון באמצעי מניעה והדרכה על המנעות מהדבקות במחלות מין. בחלקן, לאחר שנדבקת יתכנו השפעות ארוכות טווח כמו מחלות של צוואר הרחם(וירוס הפפילומה), הפרעות פריון(לאחר כלמידיה וזיבה), התקפים חוזריםוכואבים (לאחר הרפס) מחלות קשות(כמו סיפיליס) וכמובן איידס.
    הקפידי להמשיך להשתמש בקונדום גם לאחר התחלת נטילת הגלולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו