התפתחות חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות חזה
    מוטרדת
    20/09/2010

שלום לכם,
    בעוד שבוע תהיה לי יום הולדת 15, ואני לובשת מידת חזייה בי אבל החזה שלי לא ממלא אותה עד הסוף ועדיין אין לו מראה של חזה הוא נראה עדיין בשלב ניצנים הפטמות מפותחות והכל אבל אין צורה עגולה עדיין.החזה שלי כואב לפעמים ומתחילים להיות לי סימני מתיחה ולפני מחזור הפטמות טיפה כואבות ולפעמים השד עצמו
    יש לציין שלאמא שלי התחיל לגדול החזה באופן משמעותי רק מגיל 15 עד 18 בערך והיא קיבלה מחזור בגיל 13 אבל אני קיבלתי 3 חודשים לפני יום הולדת 12 שלי.
    החזה של אימי די גדול,וגם מהצד של אבא שלי הבנות עם חזה גדול (בכל אופן,יותר מבי...)
    אומרים שהתפתחות החזה מפסיקה שנתיים לאחר קבלת הווסת,אבל אמא שלי אמרה שזה לא תמיד נכון ואצלה הוא התפתח גם אחרי שנתיים.האם ההתפתחות שלי הסתיימה או שיש עוד סיכוי שהחזה ייגדל?
    אמא שלי 1.73 ואני 1.60,האם זה קשור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות חזה

הוספת תגובה

• למוטרדת

ד``ר דגנית סמואל
    21/09/2010

בדכ החזה מתחיל להיתפתח לפני הוסת וממשיך אחריה. קשה לדעת מראש כמה זמן זה יקח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו