חשד לתסמונת pms קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד לתסמונת pms קשה
    נגוה
    25/09/2010

שלום רב
    אני בת 23 רווקה כמעט פחות משנה אני מתלוננת מאד מהמחזור שלי כל חודש יש לי תופעות מאד גרועות שלו היו לי לפני כבר 8 שנים אני מקבלת מחזור ולא קבלתי תסמנים כאלו: סחרחורת, בכיאות, כאבי בטן חזקים, כאבי פרקים, בכי,חום,לא יכולה לא לשבת ולא להרדם ולא לעמוד!, עושה ל רע כשאני יוצאת עם אנשים, דיכאון, חרדה, התבודדות, עצבנות מטורפת, תוקפנות ועוד... פשוט אני מרגישה שאני לא זו שאני! ומה שיותר גרוע שאני כבר 7 חודשים כל חודש מצננט קשה ונהיית חולה גם פיזית ויש לי קוצר נשימה והתחלתי להרגיש שאני אסתמטית ולא יכולה לישון או ללכת למכון כושר וזה קורה לי במיוחד לפני יום יומיים מהמחזור! כל חודה אני חולה נמאס לי כבר... אני תמיד היתי בריאה ולא היה לי אף מחלה בעבר. ויש לי עוד בעיה שגליתי מזמן ארוך שיש לי הורמון זכרי יותר גבוהה ממה שצריך אבל לא בהרבה וזה לא מתבטא אצלי אפילו אין לי יותר שיער מהנורמלי ואני אשה לכל דבר איך זה משפיע עלי? ולמה זה כך? ואיך אני יכולה לטפל? ועוד 7 חודשים אני מתחתנת מה זה ישפיע עליי ומה יקרה לי מבחינת פוריות והריון? ובקשר ל pms האם זה רלוונטי מה שאני אומרת ושזו אותם תסמנים ולמה זה קורה ומה אני צריכה לעשות והאם זה מסוכן??????????????
    סליחה על כל השאלות הרבות שלי
    תודה רבה וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד לתסמונת pms קשה

הוספת תגובה

• PMS

פרופ' ירון יובל
    26/09/2010

אכן נשמע כתסמונת קשה אצלך. בחלק מהדברים אפשר לטפל אולי על ידי גלולות, האם את לוקחת ? אם כן, אפשר לקחת גלולות ברצף של 3 חודשים - ואז התמונת תופיע אבל נדיר יורת.
    איןם ספק שאת צריכה גם טיפול נוסף, אפשר בעזרת דיקור סיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• pms

נגוה
    26/09/2010

לום רב ותודה על העזרה
    אני עכשיו לא משתמשת בכלום פשוט אני כראתי על תסמונת זו והרגשתי שיש לי אותם תסמינים ושהתופעה נמצאת אצלי אני מנסה לדעת מה יש לי עד עכשיו לא בקרתי אצל רופאת נשים ובקשר לגלולות אני לא לוקחת שום דבר אפילו לא לוקחת גלולות רוב הזמן במשך המחזור מנסה להכין תה ודברים טבעיים ומה הן הגלולות שאני צריכה ובמה זה יעזור לי? ולמה הדיכור הסיני? ומה אני צריכה עכשיו לעשות כדי להתחיל לטפל בעצמי??

תודה רבה...המשך יום נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• PMS

שירלי
    26/09/2010

נגוה היי, אני גם סבלתי מאוד מ-PMS וגם לי המליצו כמו שהמליץ לך הרופא כאן לקחת גלולות נגד הריון. קיבלתי פמינט ולקחתי חודשיים רצוף, היום אני מרגישה הרבה יותר טוב, רוב התסמינים נעלמו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירלי תודה

נגוה
    26/09/2010

שירלי ,תודה רבה חמודה על העזרה אני אקח את עצתך בחשבון ונראה לי שזה מה שאני צריכה לעשות עכשיו כדי לסיים את הסבל שאני חייה...........שיהיה לך לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תסבלי

ספיר
    29/09/2010

שמעי תלכי לרופא נשים, גלולות מאוד עוזרות במקרים כאלה, זה מאזן את ההורמונים בגוף ומרגיע את הPMS
    אל תסבלי מזה, אולי פעם לא היה מה לעשות עם זה היום כבר יש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו