עיכוב במחזור...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיכוב במחזור...
    מעיין
    05/10/2010

שלום!
    אני בת 20, משתמשת במדבקות אוורה קרוב לשנתיים,אני מקיימת יחסים עם חבר שלי (בלי קונדום, עשינו בדיקות שהיו תקניות),
    מצב בריאותי תקין לרוב.
    השבוע אני נמצאת בשבוע הפסקה של המדבקה, משמע אני צריכה לקבל.
    אתמול (יום ב) החלו לי כאבים בבטן התחתונה, ומסתבר שקיבלתי אבל, טיפות אחדות "קישטו" את הטמפון כשהוצאתי אותו, הייתי ממש צריכה לחפש סימנים.
    כנ"ל לגבי היום (יום ג)... עדיין ישנם כאבים שגרתיים וסימנים של הגוף שאני צריכה לקבל ואני כל רגע בודקת בשירותים אם יש סימן, אך לשווא.
    זו פעם ראשונה שקורה לי שהמחזור כביכול מתחיל ופשוט נעלם! אך התסמינים (כאבי בטן, חזה נפוח, תאבון מוגבר וכו...) עדיין שם.
    בכל אופן,
    האם יש סיבה לדאגה וללחץ? לחכות? לפנות לרופא? בדיקת הריון?
    כרגע אני מנסה להוריד את מפלס הלחץ.
    אשמח לקבל תשדובה בהקדם!
    תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיכוב במחזור...

הוספת תגובה

• עיכוב במחזור... - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    09/10/2010

הוסת החלשה שאת מתארת תקינה וקרוב לודאי שאינך בהריון בתנאי שלא שכחת להחליף מדבקות בזמן. ככל שתשתמשי במדבקות יותר זמן, תיתכן החלשה בעצמת הדמם. באם היתה תקלה ומדבקה נפלה או לא הוחלפה בזמן, ונותרת לא מוגנת-מומלץ לבצע בדיקת הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו