בירור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירור

מזל
    13/10/2010

רופאת נשים בפורום אמרה לי כי צריך לבדוק אם זה מחזור או דימום בתחילת הריון ... איך אני יכולה לוודא ולהפריד בין מחזור לבין דימום ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור
    מזל
    11/10/2010

קיימתי יחסי מין יבשים עם חבר שלי לפני חודש בערך (הוא בבגדים ואני עירומה)
    חששתי כל הזמן מהריון ... קיבלתי מחזור בזמן האם זה שולל הריון ואין לי מה לדאוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירור

הוספת תגובה

• בירור - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    12/10/2010

נשמע כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור

מזל
    12/10/2010

דוקטור ..מה הסיכוי שמה שקיבלתי זה דימום בתחילת הריון ולא ווסת?
    הרי הבחנתי כי החודש המחזור היה חזק עם דם בצבע ממש ממש אדום(לא כרגיל) וזה היום החמישי ועדיין יש קצת דימום ...בדרך כלל אני מסיימת מחזור ביום רביעי.

1. האם יש לזה משמעות (יש לציין שבתקופה זו הייתי במתח אדיר ולא יודעת אם זה השפיע על הווסת)? כאילו יכול להיות שזה דימום בתחילת הריון?

2. ביצעתי בדיקת הריון ביתית שעתיים לפני קבלת המחזור וקיבלתי תוצאה שלילית ...האם הזמן היה נכון לביצוע הבדיקה (קיימתי יחסים לפני 21 יום) והאם זה אומר שאכן אין הריון?

אני מודאגת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    13/10/2010

1.מתח יכול לשנות מחזור.
    2.את אכן לא בהריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו