בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    יונתן
    10/11/2010

שלום אני בן 25, אני בקשר רומנטי עם אישה בת 24. לפני שפגשתי אותה היא הייתה בתולה. לאחר מספר חודשים התחלנו ל"קיים" יחסים. ניסיתי לחדור פעמיים(בימים שונים) כל פעם שהייתי עושה את זה היא התלוננה על כאבים חזקים מאוד ותגובתה הייתה מאוד רגשית וקיצונית. יש לי ניסיון מיני עם בתולות ולכן אני מרשה לעצמי להניח שתגובתה הייתה מוגזמת מאוד - בגלל שהיא לא יכולה לסבול אפילו מגע באזור ה"חור". ולבסוף לא הצלחתי להחדיר את פיני עד הסוף. השתמשתי בקונדום.
    תיאורה היה "כאילו מישהו חותך לי את הבשר וממש ממש כואב". אני חושש שמשהו לא בסדר כי כל פעם שניסיתי לרכך ולנסות קודם אצבעות, רק מנגיעה באזור היא התלוננה על כאבים שלא לדבר על הפין. המקרה האחרון היה לפני כחודש וחצי ומאז לא ניסינו חדירה.

כשדיברנו על הנושא קיבלתי ממנה את הרושם שהיא לקטה במעין טראומה מכיוון שאמרה "לא יודעת אם אני נהנית מחדירה" - דבר מצחיק לומר עם נסיונה הקטן והלא משמעותי - בגלל שכלל לא היה "סקס".

הקשר שלנו כרגע זהו מין אורלי ועם ה"יד" בלבד דבר המתסכל אותי מאוד בגלל שאני רגיל לסקס מגיל 15 באופן רציף. אני מאוד אוהב את אותה ומוכן לעזור ולחכות אם צריך.

כרגע אני מאוד מתוסכל ואני לא יודע מה לעשות? האם יש בעיה רפואית? ואיך אני אמור להסביר לה את זה?

אודה על כל עזרה שהיא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• בעיה - תגובה

פרופ' ירון יובל
    10/11/2010

במקרה זה ייתכנו הן בעיות שנובעות מטראומה נשפישת בעבר, ללא כל בעיה רפואית, אבל בהחלט יכולה גם להיול איזו בעיה, כמו למשל קרום בתולין עבה ונוקשה, או סוג של דלקת כרונית (וסטיבוליטיס). הטוב ביותר זה שהיא תבדק על ידי רופא/ה כדי לברר את האפשרויות הללו. צתריך להיות אופטימיים - אפשר לטפל בכל דבר - אבל דרושה נכונות מצידה וסבלנות מצדך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו