אמצעי מניעה לנערה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמצעי מניעה לנערה
    שירה
    16/11/2010

בתי התחילה להתעניין באמצעי מניעה. גלולות בפרט. היא כבר בת 17 עוד מעט ויש לה חבר כמעט שנה.
    כמובן שהרגשות שלי מעורבים בנושא הזה אך בריאותה של בתי חשובה לי מעל הכל ואני רוצה שתמנע עד כמה שאפשר מהריון לא רצוי.
    האם הכי כדאי להמליץ על קונדומים וגלולות יחד?
    כיצד לנהוג? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמצעי מניעה לנערה

הוספת תגובה

• אמצעי מניעה לנערה - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    16/11/2010

בגדול התשובה היא כן אך כדאי להביאה לשיחה מקדימה עם רופא/ה על מנת לקבל הדרכה בנושא מחלות מין וחשיבות הקונדום (הפירוט נותן ליעוץ מישנה תוקף), וכן להדריכה בנושא קיום החיסון כנגד וירוס הפפילומה העלול לגרום לסרטן צוואר הרחם ושחיסון מפניו יפחית את בסיכון בצורה משמעותית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש דבר כזה

שירה
    17/11/2010

גלולה שמתאימה לנערה? שמינון ההורמונים בה יותר חלש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש דבר כזה - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    18/11/2010

התאמת גלולות מתבצעת בדכ עי ניסוי של גלולה מסויימת ואחכ באם היו תופעות לוואי משנים לפי סוג תופעות. במקרים מסויימים של אקנה או שיעור יתר יש גלולות מתאימות במיוחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו