החלפת סוג גלולה באמצע הקודמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת סוג גלולה באמצע הקודמת
    סקרנית.
    25/11/2010

אינ רוצה לנסות גלולות אחרות ממה שאני לוקחת האם אני יכולה לקחת את הגלולה החדשה למרות שלא סיימתי את החפיסה של השינה?
    האם אני עדיין אהיה מוגנת
    אני לוקחת כעת פמינט ואין להן תופעות לוואי פרט לעובדה שמהרע שהתחלתי לקחת אותן (חודשיים) התאבון שלי לא פוסק
    ועלתי 7 קילו
    ונתנו לי גם לודן שאותן לקחתי פעם למס' ימים והן גרמו לי לבחילות לא פוסקות שריתקו אותי למיטה ולא יכלתי לצאת ממנה...
    אני רוצה לנסות לחזור ללודן
    האם ניתן לקחת מאמצע החפיסה גלולת לודן במקום פמינט ואח''כ אם אני רוצה אני יכולה לחזור שוב לפמינט?
    למרות שלא סיימתי את החפיסה שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החלפת סוג גלולה באמצע הקודמת - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    28/11/2010

אם את סובלת מתופעות לוואי מגלולה מסויימת, עדיף להמשיך ולחפש גלולה שלא תגרום לך כל תופעת לוואי. פני לרופא המטפל והיתייעצי איתו לגבי הסוגים הקיימים. לא מומלץ להרבות בהחלפת סוגי גלולות שכן יהיה קשה לדעת איזו גלולה גרמה לאיזה ת. לוואי. תני לכל גלולה צ'אנס של 3 חדשי נסיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פמינט לא משמינות

שלי
    30/11/2010

מאוד מוזר מה שאת כותבת, אני לוקחת פמינט כבר שנתיים ולא עליתי אפילו גרם אחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

סקרנית.
    01/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו