בת 14.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 14.5
    מור
    30/11/2010

בזמן האחרון , יש לי המון המון הפרשות באיבר המין - כל הזמן ובכמויות ! (עוד לא קיבלתי מחזור , אני לא יודעת אם זה קשור ... )
    לא מגרד לי , ממש לפעמים (פעם בחודשיים בערך) . לא כואב לי , לא צורב לי . ההפרשות האלה הן בצבע לבן ושקוף , כלומר אם יש לי הפרשה אז היא בהתחלה כתם בתחתונים ולאחר מכן היא מתייבשת , חלק מההפרשה רואים וחלק לא. ההפרשה משאירה ריח נורא בתחתונים ואני לא מרגישה בנוח עם זה. שמתי בעבר תחתוניות והפסקתי . בתקופה ששמתי תחתוניות הייתי שמה את התחתונית בלילה / בבוקר ונשארת עם זה בבית הספר (6-7 שעות) ולא מחליפה אותה כמעט כל היום , עכשיו לא חשבתי שזה שגוי , והייתי עושה את זה כל יום עד שהבנתי שיכולה להיווצר לי פטרייה או זיהום (משהו בסגנון ) ... עוד לפני ששמתי תחתוניות היו לי המון הפרשות , והורדתי לפני המון זמן את התחתוניות , אני כבר יותר מחודש לא משתמשת , אך לפני 3 -4 שבועות ההפרשות נהיו בכמות יותר גדולה בזמן קצר והריח נהיה יותר נורא . אני לא יודעת מה לעשות , אמרתי את זה לאמי אך אני טסה לחו"ל עוד יומיים ולא יהיה לי זמן ללכת לרופא נשים , אלא רק אחרי , זה מה שאימא אמרה . היא שאלה אותי אם צורב לי או שכואב לי שמה ואמרתי לה שלא אך לא בהכרח יש סיפטומים לכל זיהום חיידקי או פטרייה למיניהם. אני נערה נורא לחוצה ופראנואידית ולכן אני אהיה בשוק אם אני אגלה שיש לי זיהום או משהו בנרתיק , אני חייבת בשביל עצמי לטפל בזה - זה לא כזה ביג דיל פשוט אני מרגישה כאילו אני לא בסדר , כי הרי זה לא "אמור" להיות ככה - זה הרבה מדי הפרשות !! אשמח אם תעזרו לי !! (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 14.5

הוספת תגובה

• בת 14.5 - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    09/12/2010

ההפרשות שאת מתארת הן הפרשות הנובעות מפעילות הורמונלית רגילה של בלוטות רירי בצוואר הרחם שלך. הן לא נובעות מזיהום ואין דרך למנוע אותן כל זמן שאינן מגרדות או מסריחות.
    השתמשי בתחתוני כותנה . שה יקל על תחושת הלחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו