מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 14.5מור30/11/2010
בזמן האחרון , יש לי המון המון הפרשות באיבר המין - כל הזמן ובכמויות ! (עוד לא קיבלתי מחזור , אני לא יודעת אם זה קשור ... )
לא מגרד לי , ממש לפעמים (פעם בחודשיים בערך) . לא כואב לי , לא צורב לי . ההפרשות האלה הן בצבע לבן ושקוף , כלומר אם יש לי הפרשה אז היא בהתחלה כתם בתחתונים ולאחר מכן היא מתייבשת , חלק מההפרשה רואים וחלק לא. ההפרשה משאירה ריח נורא בתחתונים ואני לא מרגישה בנוח עם זה. שמתי בעבר תחתוניות והפסקתי . בתקופה ששמתי תחתוניות הייתי שמה את התחתונית בלילה / בבוקר ונשארת עם זה בבית הספר (6-7 שעות) ולא מחליפה אותה כמעט כל היום , עכשיו לא חשבתי שזה שגוי , והייתי עושה את זה כל יום עד שהבנתי שיכולה להיווצר לי פטרייה או זיהום (משהו בסגנון ) ... עוד לפני ששמתי תחתוניות היו לי המון הפרשות , והורדתי לפני המון זמן את התחתוניות , אני כבר יותר מחודש לא משתמשת , אך לפני 3 -4 שבועות ההפרשות נהיו בכמות יותר גדולה בזמן קצר והריח נהיה יותר נורא . אני לא יודעת מה לעשות , אמרתי את זה לאמי אך אני טסה לחו"ל עוד יומיים ולא יהיה לי זמן ללכת לרופא נשים , אלא רק אחרי , זה מה שאימא אמרה . היא שאלה אותי אם צורב לי או שכואב לי שמה ואמרתי לה שלא אך לא בהכרח יש סיפטומים לכל זיהום חיידקי או פטרייה למיניהם. אני נערה נורא לחוצה ופראנואידית ולכן אני אהיה בשוק אם אני אגלה שיש לי זיהום או משהו בנרתיק , אני חייבת בשביל עצמי לטפל בזה - זה לא כזה ביג דיל פשוט אני מרגישה כאילו אני לא בסדר , כי הרי זה לא "אמור" להיות ככה - זה הרבה מדי הפרשות !! אשמח אם תעזרו לי !! (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 14.5 - תגובה
ד``ר דגנית סמואל09/12/2010ההפרשות שאת מתארת הן הפרשות הנובעות מפעילות הורמונלית רגילה של בלוטות רירי בצוואר הרחם שלך. הן לא נובעות מזיהום ואין דרך למנוע אותן כל זמן שאינן מגרדות או מסריחות.
השתמשי בתחתוני כותנה . שה יקל על תחושת הלחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נערה מתבגרת ואיחור בקבלת המחזור
אובחנתי עם מיקרואדנומה
נטילת פוסטינור ותופעות לוואי קשות
בת 15 וחצי בערך שישה חודשים היא לא קיבלה מחזור
תחילת מחזור עם דם שחור וקרישי דם והאם תקין
דימום לאחר מחזור לילדה בת 12
דילוג על גלולה למניעת היריון, האם מוגנת
מחזור ראשון - ילדה בת 12
שחלות פוליציסטיות מהן ההשלכות לטווח הרחוק
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?