גלולות יאז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות יאז
    מ
    10/12/2010

התחלתי ביום רביעי לקחת גלולות (יאז) בפעם הראשונה בחיים, ואתמול היה לי כאב ראש שפשוט לא עבר ובערב כבר לא הייתי מסוגלת יותר אז לקחתי אקמול שלא השפיע ואחריו אדקס.
    אחרי כשעה מלקיחת האדקס לקחתי גלולה.
    ההשפעה של הגלולות פגה או שאני עדיין מוגנת???
    כל הנושא הזה חדש לי עדיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות יאז

הוספת תגובה

• גלולות יאז - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    12/12/2010

גלולה אינה בעלת השפעה לפי יום זה או אחר אלה אם ניטלת ברצף קבוע ובאופן מסודר.
    אם התחלת לקחת סבב ראשון של גלולות ואת נוטלת אותן מידי יום את מוגנת. ברגע שאת מפסיקה, תוך 24 שעות מהגלולה האחרונה אינך מוגנת.
    בנושא כאב הראש מומלץ לפנות חזרה לרופא המטפל ולבדוק אם מדובר בארוע בודד או בתגובה לגלולה שעלולה לסכן אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה...

מ
    12/12/2010

זה היה כאב ראש בודד.
    אבל עיין לא הבנתי אם כדורין כגון: אדקס, אקמול ואופטלגין משפיעים על יעילות הגלולות נגד הריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה... - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    12/12/2010

לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו