עזרה דחופה בבקשה ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה בבקשה ...
    מיטל
    14/12/2010

שלום אני בת 20 ולפני כ חודש וחצי בערך קיימתי יחסי מין מלאים עם חבר שלי לא מוגנים והרגשתי שהוא גמר בפנים למרות שהוא גמר בחוץ אמרתי לו שאני רוצה לקנות פוסטינור ולקחתי אחרי יום , אחרי זה המחזור לא איחר וקיבלתי אותו ב11.11.10
    ב 25.11.10 אני וחבר שלי היינו בסוג של "משחק מקדים" והוא חדר לכמה שניות [לא מוגן שוב]וכמה פעמיים ולא עד הסוף בכלל וגמר בחוץ ושנינו יודעים שאין כלום עשיתי בדיקת הריון ביתית ב11.12.10 [יןם שבת] והיא יצאה שלילית עכשיו התאריך הוא ה14.12.10 והמחזור מאחר לי ביומיים אני בלחץ ומנסה להרגיע חבר ש לי אומר לי להבדיק שוב בבדיקה ביתית לפחות עוד פעמיים והבנתי גם שהמחזור יכול להתעכב מגורמים של לחץ ובעיות בריאותיות שיש לי לפעמים בעיות בבטן מבחינת תזונה ונפיחות לא מוסברות שנבדקתי ע"י רופאים האים יש קשר מסוים ללחץ ולבעיות בטן אחרות?? כמה עוד יכול להאחר לי עד שאני יקבל והאם אני צריכה לחשוש לגורע מכול.
    מחכה לתשובה תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה בבקשה ...

הוספת תגובה

• למה לקחת סיכנים ?

אילן
    14/12/2010

למה לשחק עם השטן?

תעשו מין באופן מוגן
    ככה לא אוכלים סרטים
    ולא לקחים פוסטינר (הולכים בלחץ לבית מרקחת)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה בבקשה ... - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    14/12/2010

הוסת יכולה להיות מושפעת מגורמים שונים ביניהם גם לחץ אבל כדי לדעת בודאות אם את בהריון, מומלץ לבצע בדיקת דם להריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו