עזרה דחופה בקשר לגלולות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה בקשר לגלולות.
    משה
    17/12/2010

שלום שמי משה.
    בחודש האחרון חברה שלי החלה להשתמש בגלולות בשם "יאז".ביום שני האחרון קיימנו יחסי מין וביום שלישי שלמחרת בשעה 12:30 בבוקר היא נטלה את הגלולה.אך לאחר כשעה וחצי החלה להרגיש כאבי בטן ושילשלה.לאחר השלשול הראשוני הגיעו עוד 2 יציאות שילשול באותו יום.אתמול(יום חמישי)שוב קיימנו יחסי מין.
    השאלה שלי היא:האם יעילותה של הגלולה פגה ביום שלישי בגלל השילשולים?והם זה מזיק ללילה של יום שני או ליום חמישי.עדיף לקחת פוסטינור לגביי אתמול בלילה ?
    תודה מראש.
    משה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה בקשר לגלולות.

הוספת תגובה

• יש לציין

משה
    17/12/2010

שהיא כבר בשבוע ה4 של לקיחת הגלולות,וזה קרה פעם אחת בימים שהצגתי לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה בקשר לגלולות. - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    17/12/2010

היות והגלולה נספגת דרך המעי הדק, להפרעות כגון שלשול יכולה להיות השפעה על יעילות ההגנה.
    היות ומדובר בגלולה אחת בלבד, רוב הסיכויים שההגנה קיימת אם כי לא הייתי ממליצה לסמוך על כך.
    הפוסטינור אינו מומלץ כאמצעי מניעה ועדיף להשתמש בימים הקרובים בקונדום(שבוע) תוך כדי המשך נטילת הגלולות כדי להמנע מהריונות בימים הקרובים..
    לא ברורה יעילותו של הפוסטינור כאשר ניתן בעירבוב עם גלולות ועל כן לא ברור אם נטילתו כעת משמעותית..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה שלי היא כזאת.

משה
    17/12/2010

האם אם ביום שלישי היא לקחה גלולה ב12:30 בבוקר ושילשלה 3 פעמים לאחר מכן ,ולאחר מכן ביום חמישי קיימנו יחסים לא מוגנים,האם יש חשש להיריון?יש לציין שגם ביום שני קיימנו יחסי מין האם גם מזה צריך לדאוג ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו