שלום רב-עזרה דחופה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב-עזרה דחופה!
    משה
    21/12/2010

ד''ר שלום רב.
    שלחתי הודעה לפני כמה ימים וכנראה שלא הסברתי את עצמי נכון ולכן לא הבנתי כ''כ את התשובה שענית לי.אז ברושתך אני יחזור שוב פעם על הסיפור.
    חברה שלי התחילה לקחת גלולות בחודש האחרון,כך שאנחנו עדין חדשים יחסים בעניין הזה לכן כנראה פיקששנו בלי לשים לב.
    הסיפור הוא כזה:בשבוע ה3 של לקיחת הגלולות (יום שלישי) היא לקחה גלולה בשעה 12:30 ושעה לאחר מכן היא חשה לא בטוב ושילשלה.לא ידענו שהמקרה הזה יכול להביא למצב בו היא כאילו מפספסת גלולה.יום חמישי קיימנו יחסים לא מוגנים ורק לאחר מכן נפל לנו האסימון והבנו שיש מצב שהגלולה לא נספגה.יום שישי בבוקר היא לקחה פוסטינור והמשיכה לשתות את הגלולות כרגיל.יש לציין שזה אך ורק יום אחד שזה קרה,אותו יום שלישי.
    האם זה מסוכן?יש מצב להריון?אשמח אם תעני לי בהקדם אני נורא לחוץ מהמצב.
    תודה רבה ויום טוב !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב-עזרה דחופה!

הוספת תגובה

• יש לציין עוד פרט אחד

משה
    21/12/2010

שכבנו גם ביום שני ,יש קשר לגלולה ש"לא נספגה" ביום שלישי ?או שהבעיתיות היא ביום חמישי בלבד.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב-עזרה דחופה! - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    22/12/2010

כנראה שלא אך לשם הזהירות מומלץ גם להזהר עם קונדום ביחסים בשבוע שאחרי השלשול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו