שאלה דחופה ממש!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה ממש!
    ליאורה
    24/12/2010

שלום אני ובן זוגי היינו ביחד בתוך הרכב שלו וקצת התחממו העיניינים...אני רוצה לתאר את המצב:אני תמיד עושה לו ביד כי אנחנו נזהרים שלא ייגע בי זרע.
    בפעם הראשונה ישבתי עליו בפישוק הייתי עם טייטס ותחתונים ישבתי בפישוק על הרגל שלו ועשיתי לו ביד(כשאיבר מינו חשוף) כך שאיבר המין שלו לא נגע בי אלא היה קרוב ממש וכשהוא הרגיש שהוא עומד לגמור ישר הוא מזיז לי את היד ושם את התחתונים שלו כדי שהזרע ייפלט לשם.
    בפעם השנייה לאחר כמה דקות קרה אותו דבר ישבתי עליו בפישוק ואוננתי על הרגל שלו ותוך כדי עשיתי לו ביד ועדיין הייתי עם טייטס ותחתונים והוא היה בלי כלום...איבר המין שלו בשני המקרים לא נגע ישירות באיבר מיני אלא היה קרוב...אבל כשחזרתי הביתה ראיתי שיש לי רטיבות בטייטס ובתחתונים,יכול להיות שאני אכנס להריון?..זה מן הסתם הרטיבות שלי...בכל אופן הפין שלו לא נגע בי אבל אולי הג'ינס שהוא לבש והתחתונים נרטבו מהזרע שלו ,אם כן זה יכול לעבור את הטייטס ואת התחתונים שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה ממש!

הוספת תגובה

• לליאורה

מתבונן מהצד
    25/12/2010

לפי התיאור שלך אין שום סיכוי להיריון.
    הרטיבות בטוח באה ממך.
    זרעונים לא עוברים בדים.
    הירגעי ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה ממש! - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    26/12/2010

סיכוי נמוך מאד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו