גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    רותם
    26/12/2010

שלום,
    כנראה שלא הבנתי נכון את אופן לקיחת הגלולות ,
    וכאשר התחיל לי המחזור , שזה יצא יום רביעי , לקחתי את הגלולה הראשונה בחפיסה , בלי להסתכל שכל גלולה מיועדת ליום שלה , במשך 8-9 ימים לקחתי בהמשך הסדר , ואז ביום התשיעי אבדה לי גלולה, ולא מצאתי אותה, אז פשוט לקחתי את הגלולה שאחריה, ומאז גם המשכתי ולא לקחתי בסדר הנכון את הגלולות , זאת אומרת שהתחלתי לקחת גלולות מסוף החפיסה [ מתוך עצלנות להוציא את כל החפיסה ] .
    רציתי לדעת מה לעשות כהמשך, עוד לא סיימתי לקחת את החפיסה הראשונה .
    תודה מראש!
    רותם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• גלולות...

מאי
    27/12/2010

אם את שואלת על הימים שמצוינים על החפיסה...בגלולות של 21 יום כל הגלולות אותו דבר עם אותם הורמונים ואם לא לקחת את "יום רביעי" ולקחת "שלישי" אבל את לוקחת כל יום גלולה אז זה בעצם לא משנה זה רק עוזר לבנות לעשות סדר בגלולות שהן לקחו
    אני בעצמי טריה בגלולות לוקחת פליים חודשיים ושמתי לב שזה באמת נוח יותר לחשב את הימים אבל זה לא ממש משנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות... - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    28/12/2010

אם כל הכדורים בחפיסה זהים, לא חשוב מאיפה בחפיסה נטלת אותם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו