מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור
    שירה
    28/12/2010

שלום אני בת 15, רציתי לדעת כמה ימים אמור להמשך דימום הווסת? (יש לי הרגשה שהוא ארוך מידי) ודבר נוסף, הדימום ממש חזק ולפעמים הטמפון לא מספיק לספוג את כל הדם וזה עובר לי לתחתון.
    דבר אחרון, כל הבחורות מרגישות ככה כשהן במחזור - שאין להן מצב רוח ושהן מתרגזות מכל דבר??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור

הוספת תגובה

• מחזור - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    28/12/2010

מספר ימי הדמם, כמותו, והתחושות המלוות שונות מאישה לאישה וטווח השוני גדול. וסת יכולה להיות חזקה ביותר עם קרישי דם ובאותה מידה גם חלשה מאד עד כדי הפרשה קלילה. בשני המקרים-מדובר במצב נורמאלי. שינויי מצב רוח-קשורים לעיניין אצל חלק מהנשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז יש איזה משהו

שירה
    29/12/2010

שאפשר לעשות בקשר לזה? אני מתכוונת לעוצמת הדימום ולמצבי הרוח?
    כששאלתי את אמא שלי על זה היא אמרה שאין מה לעשות ככה זה אצל כל הבחורות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז יש איזה משהו - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    02/01/2011

יש טיפולים שונים שיכולים לעזור-החל מגלולות , דרך כדורים למצב הרוח ועד טיפולים אלטרנטיבים כמו דיקור או שמן נר הלילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו