תחילת לקיחת גלולות- לא ברור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחילת לקיחת גלולות- לא ברור
    שאלה
    02/01/2011

ביום שישי קיבלתי מחזור והיום קיבלתי מרשם לגלולות פמינט. הרופאה אמרה לי לקחת את הגלולה הראשונה ביום החמישי של המחזור ושאני אהיה מוגנת כבר החודש. בעלון לצרכן רשום שאם אני לוקחת את הגלולה לפני היום החמישי של המחזור (אבל לא ביום הראשון) אני לא מוגנת אבל שמומלץ להתחיל לקחת את הגלולה מיד, כלומר כבר היום.
    בקיצור- לא הבנתי. מתי אני צריכה לקחת את הגלולה? מתי אני אהיה מוגנת? האם לחכות למחזור הבא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשמעי...

קרין
    03/01/2011

הייתי מציעה לך לדבר עם הרופאה שלך למה היא אמרה לך משהו כי לפעמים יש יוצאים מן הכלל לגבי באיזה יום לקחת, אני התחלתי לקחת פמינט בעיקר לאקנה אבל הרופא שלי אמר לי שאם אני לוקחת ביום הראשון אני מוגנת אבל כבר היו לי חברות שהתחילו בימים אחרים בגלל שאמרו להם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחילת לקיחת גלולות- לא ברור - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    08/01/2011

סבב ראשון של נטילת גלולות צריך להתבצע ביום הראשון של הוסת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו