שאלות דחופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות דחופות
    ליאנה
    08/01/2011

שלום
    יש לי שאלות נורא דחופות אלייך בבקשה תעני עלייה בהקדם אני בת 15
    אז ככה אני וחבר שלי רוצים לשכב אם גלולות
    אני מתבבישת ללכת לגניקולוג אני מפחדת שהגניקולוג יספר להורים שלי הוא חייב לספר להם?ו
    2.והגלולות בפעם הראשונה חינם?
    3.ומה מחירן של גולולות?
    4.ואיך נוטלים אותן?
    5.ומותר להשתמש בגולולות בגיל 15?
    6.והאם זה מסוכן בגיל 15 ליטל גלולות?
    בבקשה תעני לי בהקדם תודה רבה לללללללללללך!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות דחופות

הוספת תגובה

• שאלות דחופות - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    09/01/2011

ראשית ניתן לקבל מרשם לגלולות שלא דרך קופת חולים וזאת עי פניה לסניף של דלת פתוחה קרוב לאזור מגורייך-הם נותנים שרות נהדר בדיוק לנערות כמוך.
    הרופא אינו חייב לדווח להורייך על מתן הגלולות אולם יתכן שבתדפיס מהקופה הורייך יראו שביקרת גינקולוג.
    הסיבה לביקור יכולה להיות בשל גלולות אך גם בשל סיבות אחרות כמו הפרשות לא ברורות, כאבי בטן, גרד, או תופעות טרום ויסתיות. יש סיבות רבות שבעתיין בנות פונות לגינקולוג.
    כעיקרון מותר להשתמש בגלולות בגיל זה אך קודם לכן יש לעבור שיחת היכרות עם גינקולוג שיוודא שאין סיבות לא לתת לך גלולות כמו הפרעות קרישיות יתר במשפחה או מיגרנות עם אאורה.
    בגילך גלולות ניתנות עם הנחה של קופ"ח במחיר של 15%.ואופן הנטילה יקבע לפי סוג הגלולותהניתן-תקבלי הדרכה מהרופא שירשום את המרשם.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו