מחזור ממושך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור ממושך
    אנונימית
    11/01/2011

שלום ,
    אני בת 14 אני מקבלת מחזור כבר שנתיים בערך, בדרך כלל המחזור די סדיר , כל חודש מחזור ממש חזק למשך 4 ימים המלווה בכאבי בטן שמצריכים לקחת כדורים .
    לפני חודש וחצי קיבלתי מחזור ועד היום הוא נגמר הוא נמשך בצורה עדינה כמעט ללא כאבים ובזרם חלד ודליל מאוד , אני לא יודעת מה לעשות אני לא יודעת אם זה מצריך דאגה , אני לא יודעת אם זה רלוונטי אני סובלת מעודף משקל .
    אני לא קיימתי יחסי מין , ואני מנהלת אורח חיים בריא , ישנה מספיק שעות , לפעמים קצת לחוצה , ואוכלת מאוזן מכל אבות המזון , אנא עיזרו לי בבקשה ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור ממושך

הוספת תגובה

• תיקון

אנונימית
    11/01/2011

*** עד היום המחזור לא נגמר וממשיך ללא הפסקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    12/01/2011

באם את משתמשת בטמפונים כדאי לודא שלא נשאר אחד בפנים. בכל מקרה ממליצה בדיקת רופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא....

אנונימית
    12/01/2011

אני לא משתמשת בטמפונים , זה מחייב בדיקת רופא או שרצוי והגיוני דבר שכזה ?
    שמעת על דבר כזה זה קורה לנשים ?
    תודה רבה על העזרה אבל אשמח לתשובה גם על השאלות הנל'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו