מה הסיכוי להריון במקרה שלי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הסיכוי להריון במקרה שלי?
    מאיה
    15/01/2011

אני ובן זוגי שוכבים תמיד תמיד עם קונדום, ואתמול בלילה הייתה פאשלה רצינית כי היה חסר לנו קונדום, לא יודעת למה אבל הסכמתי שנשכב בלי קונדום בתנאי שהוא מסיים את ענייניו בחוץ! בן זוגי אכן סיים ענייניו בחוץאבל לא יודעת למה נכנסתי לסרטים שאולי יש סיכוי קלוש שכן נכנסתי להריון. עד מתי אני יכולה לקחת גלולה של יום אחרי פשוט היום יום בת והכל סגור, ואיזו גלולה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה הסיכוי להריון במקרה שלי? - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    16/01/2011

כמה שיותר מהר. יעיל בעיקר אם נלקח לפני הביוץ. אם נלקח אחריו-יעילות פחותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתמול לי ולחברה היה אותו הסיפור

עדידוש7
    16/01/2011

הפכנו את האינטרנט כדי למצוא סופר פארם פתוח ב12 בלילה, אל תקחי סיכון וקחי גוללה של יום המחרת.
    ובכלל ביחסי מין תמיד טוב להשתמש באמצעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עכשיו הכל יותר רגוע..

אריאלה
    17/01/2011

הלכתי לבית מרקחת, לא התביישתי ביקשתי מהרוקח גלולת היום שאחרי הוא נתן לי נורלבו, לקחתי ואני מרגישה הרבה יותר רגועה
    תודה על כל העצות, אמנם חשתי אבודה לכמעט יומייים אבל עכשיו אני רגועה ומה שבטוח הסיפור הזה לא יחזור על עצמו!
    .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו