עזרה דחופה לגבי דימום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה לגבי דימום
    רוית ח
    24/01/2011

שלום
    חייבת את עזרתך
    יום שבת בערב היה מגע מיני שכלל החדרת אצבעות (די עמוק לדעתי אבל לא בטוחה לא כאב לי )
    אחרי שחזרתי הביתה הייתי בשירותים והכל היה בסדר יום ראשון בבוקר קמתי וראיתי דם על התחתונים לא הרבה, מיד הלכתי לרופא נשים שבדק אותי שלח אותי לבדיקות שלהלן תוצאותיהן
    CA-125 14.00 U/ML ( 0.00- 35.00) (...*.....)
    HCG QUANT.(S) NEGATIVE
    <1.2
    <5 MIU/ML-NEGATIVE
    >25 MIU/ML-POSITIVE
    CEA <0.5 ( 0.00- 5.00)

אמר שיתכן שזה פצע ולא נראה שזה מחזור כיוון שהרירית מאוד דקה (אני יש לי PCO ואני לא מקבלת מחזור ללא גלולות, אין סיכוי שהייתי צריכה לקבל כי לא הייתי על גלולות) (כמו כן במהלך הבדיקה גילה לי צ'יסטה 3 על 3 נדמה לי )
    בערב הלכתי לעוד רופא שאותו אני מכירה יותר הוא בדק ואמר שזה כנראה שריטה קטנה שהוא רואה ואין מה להתרגש אבל נראה שלא היה בטוח
    חשבתי שהדימום יחלוף אבל היום כשקמתי הכל היה מלא דם, זה ממש דומה למחזור לפעמים כהה אבל רוב הזמן נראה דם טרי ואדום

אני לא יודעת מה לחשוב.. מה עלי לעשות? האם את מכירה תופעת שיהיה כזה דימום משריטה שם? האם עשיתי לעצמי נזק???
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה לגבי דימום

הוספת תגובה

• עזרה דחופה לגבי דימום - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    24/01/2011

על פניו לפי התאור, נשמע כוסת אך ללא בדיקה קשה לקבוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה, אבל בבדיקה ניתן ל

רוית ח
    24/01/2011

לדעת במדויק האם מדובר בוסת או בפצע ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו