מחזור שמאחר בטירוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור שמאחר בטירוף
    שואלת
    31/01/2011

שלום,
    המחזור שלי מאחר כבר בשבועיים וחצי, עשיתי 5 בדיקות הריון ביתיות ו2 בדיקות דם שכולן יצאו שליליות. הבדיקת דם האחרונה שעשיתי היתה לפני פחות משבוע ככה שאין סיכוי שאני בהריון. בנוסף אנחנו משתמשים באמצעי מניעה.
    הלכתי לגניקולוגית בצבא והיא רשמה לי פרימולוט נור להקדמת המחזור, העניין הוא שראיתי שהתרופה מיועדת כעיקרון לאיחור המחזור ולא להקדמה.
    נשאר לי רק עוד יומיים לקחת. מתי אני אמורה לקבל את המחזור? כי הוא לא מראה סימני הגעה כלל! תודה מראש יום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור שמאחר בטירוף

הוספת תגובה

• מחזור שמאחר בטירוף - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    02/02/2011

סיימי לקחת ותוך מס ימים תופיע הוסת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה..אבל

שואלת
    03/02/2011

סיימתי שלשום עם הכדורים, ואתמול והיום עדין לא קיבלתי ...המחזור מאחר כבר כמעט ב3 שבועות:O
    אני חושבת שהסיבה לאיחור היא הפסקת גלולות דיאנה אחרי נטילת רציפה של שנה, יכול להיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו