צריכה הבהרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה הבהרה
    לאה
    10/02/2011

שלום !

אני מרגישה שמגרד לי בזמן האחרון כמעט מידי יום אבל רק בלילה באיבר המין, אני בת 18 נמצאת בקשר 3 שנים לאחרונה התחלתי לקיים יחסי מין..
    חשוב לי לציין שמעולם לא ביקרתי אצל רופאת נשים ולא גניקולוגים, ברצוני לעשות זאת בגלל שהתחלתי לקיים יחסי מין ולא משתמשים באמצעי מניעה אך הוא גומר בחוץ..
    שאלתי היא: אם אני הולכת לרופאת נשים היא תראה וצריכה לדעת אם קיימתי יחסי מין לפי הקרום או שאני יכולה ללכת בשקט לביקור ולא להתרגש? אני הולכת עוד כשבוע בפעם הראשונה ואמא שלי מתעקשת לבוא איתי ואין לי איתה יחסים פתוחים אנחנו מבית דתי והיא בטוחה שאני בתולה.
    שקיימתי יחסי מין ועדיין מקיימת ירד טיפה של דם לאחר שקיימתי את היחסים בפעם הראשונה וזהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה הבהרה

הוספת תגובה

• צריכה הבהרה - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    11/02/2011

בבדיקה הרופאה תדע אם קיימת יחסי מין. את יכולה להתקשר לרופאה מס ימים לפני הביקור ולבקש ממנה לבקש מאימך לצאת מהחדר לאחר תחילת השיחה.
    מבחינה חוקית את בת 18 וזכאית לפרטיות מוחלטת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו