שפתיים דבוקות בתינוקת בת חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפתיים דבוקות בתינוקת בת חצי שנה
    יעל
    22/02/2011

שלום דר סמואל,
    ביתי בת חצי שנה. אובחן אצלה הדבקות שפתיים פנימיות (רק בחלק העליון) מינימלית לדברי הרופא. הוא נתן לי למרוח לה אובסטין קרם. אני מורחת לה פעם ביום כבר שבוע וחצי. בינתיים אני לא רואה איזו שהיא פתיחה של המקום הסגור. שאלותי: 1) לאחר כמה זמן המקום אמור להפתח?
    2) מאז שהתחלתי בטיפול הילדה שלי לא רגועה, קשה לה להרדם, מתעוררת הרבה. האם זה קשור לטיפול? לפני הרבתה לישון ולאורך זמן ועכשיו מתעוררת לאחר חצי שעה של שינה.
    3) השפתיים החיצונית נפוחות.
    רופא ילדים אחר אמר לי שלא מומלץ לטפל בזה ושזה יסתדר לבד או לחילופין לפתוח בכוח????
    אודה לך על תשובה מהירה אני מאוד מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שפתיים דבוקות בתינוקת בת חצי שנה - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    23/02/2011

הטיפול שהומלץ לך נכון. יש למרוח בעדינות שכבה דקה. לעיתים לוקח שבועיים-שלושה עד שנפתח. בשום אופן לא לטפל בכוח.
    אי שקט של הילדה כנראה נובע מסיבה אחרת.
    נפיחות מקומית? צריך לבדוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

יעל
    23/02/2011

תודה על תשובתך המהירה.
    שאלה נוספת: הבנתי שהתופעה יכולה לחזור. האם יש טיפול על מנת שהשפתיים לא יתאחו שוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    24/02/2011

מריחת המשחה אחת לשבועיים לאחר שכבר נפתח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו