גובה מוזר...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גובה מוזר...
    עדן
    05/03/2011

היי. אני בת 13 וחצי. כל החיים שלי הייתי גבוהה, בכיתה ה' כשהייתי בת 10 הגובה שלי היה 1.60, קיבלתי מחזור כמה חודשים אחרי שהתחילה כיתה ו' וכבר עברו שנתיים מאז המחזור הראשון, עכשיו אני רק 1.66 ומשנה שעברה גבעתי בקושי סנטימטר (מדדו אותנו בסוף כיתה ז'), אני ממש נמוכה וכנראה שלא אגבה עוד אבל בכל זאת כף היד שלי יחסית לבנות בשכבה שלי ממש גדולה, האצבעות נורא ארוכות ובכל זאת אני נמוכה... אמא שלי הרבה יותר גבוהה ממני היא 1.73, אפשר להגיד שכל המשפחה שלי מצד האמא גבוהים. אין שום סיכוי שקיבלתי את הגובה הזה בתורשה מצד האבא כי הבנות שם בקושי עוקפות את ה1.60 ונכנסתי לאתרים האלה שאומרים לך מה הגובה הסופי לפי ההורים בכולם היה כתוב 171-174. אני לא מבינה עדיין למה אני בגובה הזה... בנות גבוהות לא אומורת לגבוה 12- 14 ס"מ מהמחזור הראשון?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גובה מוזר...

הוספת תגובה

• גובה מוזר... - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    06/03/2011

הגנטיקה מלאת הפתעות ולא תמיד הכל מתחלק חצי-חצי. לעיתים יש צד דומיננטי יותר מהשני.
    בכל אופן, קצב הגדילה שלך כנראה לא ישאר כפי שהיה לפני הוסת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו