קיום יחסי מין עם הגלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיום יחסי מין עם הגלולות
    חגית
    06/03/2011

שלום,
    אני התחלתי את לקיחת הגלולה הראשונה לפני כ13 ימים.. בכל 13 ימים אלו יש לי הפרשות ולפעמים גם דימום קל.. ביומיים האחרונים הדימום הפסיק ולכן קיימתי יחסי מין עם בן זוגי אתמול מכיוון שעברו יותר מ10 ימים מנטילת הגלולה הראשונה.. במהלך קיום היחסי מין שרף לי מאוד מה שלא קורה בדרך כלל וירד לי המון דם כאילו קיבלתי מחזור.. אך היום לא ירד לי בכלל דם. האם יתכן שירד לי דם בגלל הגלולות? וששרף לי בגללם? אני ובן זוגי מקיימים יחסי מין כבר הרבה מאוד זמן ורק אתמול כאב ושרף לי מאוד.. למה זה קרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיום יחסי מין עם הגלולות

הוספת תגובה

• קיום יחסי מין עם הגלולות - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    06/03/2011

יתכן שנפצעת משפשוף או דלקת? כדאי להיבדק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל לא נראה לי שזו הסיבה....

חגית
    06/03/2011

אני אלך להיבדק בכל מקרה אבל לא כאב לי לפני ולא כואב לי עכשיו כאב לי רק בקיום היחסי מין מאוד.. כמו שאמרתי היה דימום קל לפני וקצת הפרשות אבל לא משהו רציני ובמהלך היחסי מין ירד הרבה מאוד דם ולאחר מכן לא ירד בכלל.. יכול להיות שזה בגלל הגלולות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה

חגית
    06/03/2011

לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו