מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נורא מודאגת ...מתוקונת08/03/2011
ממ אז ככה:
לפני כיומיים התחילה לי הפרשה מאוד מוזרה.. יש לה ריח נוראי היא הולכת בכמיות בינוניות ולפעמים יש חתיכות קטנות של בשר [ אין לי מושג איך לקרוא לזה עוד]עם טיפונת דם .. בעבר זה לא קרה לי ....
חוץ מזה הבוקר הרמתי משו כבד והתחיל לי מהמקום נשי לצאת משו כמו מים בלי צבע בלי ריח בכמות דיי גדולה ....
שאלה : מה הולך איתי מה זה?\
קיבלתי מחוזור חודש שעבר ב20 ... אבל כלפני שבוע וחצי קיימתי עם חבר שלי יחסי מין .... ארבע יום ברצף יעני כל יום במשך 4 יום אם זה קשור בכלל לעניין.
:( יישמח להצעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורא מודאגת ... - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/03/2011ממליצה לך לפנות לבדיקת רופא בהקדם. יתכן ששכחת טמפון או שיש לך דלקת שמצריכה טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יישמח אם תקראי
מתוקונת08/03/2011טמפון לא שכחתי אבל לפעמים יש לי דלקת בדרכי השתן בגלל יחסי מין ואני משתמשת באנטיביטיקה הפעם לא כואב ולא שורף לי ...
אפשרי שנכסתי לרהיון לפני כשבוע ונפל לה מה שהספיק הרחם לייצר ?
אני לא יכולה לפנות רופא אימי סילקה אותי מהבית ואין לי את הכרטיס התקווה היחידה שלי זאת את* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יישמח אם תקראי - תגובה
ד``ר דגנית סמואל09/03/2011לא נראה לי שזה הריון שנפל אבל ממליצה לך להשתמש בקונדום גם כנגד הריון וגם כנגד דלקות.
לדלקות דרכי שתן יש גם דרך טיפול וגם דרך מניעה. נראה לי ששוה להתאמץ ןלפנות לקבל הדרכה ראשונית אולי במשרדי אגודת "דלת פתוחה"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי זה שאין לך למי לפנות
מודאגת10/03/2011אם אמא שלך סילקה אותך מהבית אל תסתפקי ביעוץ באינטרנט.
כדאי לך לפנות לגורמים שעוזרים לנוער במצוקה, למשל לעל"ם, שמטרתם לסייע לבני נוער במצבי סיכון ומצוקה בישראל.
יש להם מרכזי ייעוץ בכל הארץ בכל הארץ, טלפון: 03-7686666
מרכזי "הפוך על הפוך" ברחבי הארץ:
באשדוד, קניון לב אשדוד, טל: 08-8677532, דואל: [email protected]
חולון, קפלן 16, מול תיאטרון חולון טל: 03-6513729 דואל: [email protected]
כפר סבא דוד אלעזר 3, ליד קניון ערים, טל: 09-7419643 דואל: [email protected]
נצרת עלית רחוב הגפן 3 טל: 04-6579247 דואל: [email protected]
נתניה, בקמן 3, פינת שמואל הנציב, טל: 09-8626807, דואל: [email protected]
עכו, רחוב הדקל 1 טל: 04-9551126 דואל: [email protected]
צפת רח´ הפלמ"ח 100 טלפון 04-6869624 דואל: [email protected]
קרית גת, רחוב הערבה 1 (לא רחוק מהקוסמוס) באזור שער דרום.
טלפון 08-6818705
דואל: [email protected]
קרית ים שפירא 12, פינת זלמן שזר טל: 04-8741769 דואל: [email protected]
קרית שמונה ואצבע הגליל שד' תל חי 25 טל: 04-6904932 דואל: [email protected]
שדרות הדקל 4, שדרות טל: 08-6610995 דואל: [email protected]
תל אביב טבריה 8 (פינת בוגרשוב 37) - כניסה מצד שמאל של הבניין.
טל: 03-6953839 דואל: [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך!!
מתוקונת10/03/2011באמת מודה לך על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נערה מתבגרת ואיחור בקבלת המחזור
אובחנתי עם מיקרואדנומה
נטילת פוסטינור ותופעות לוואי קשות
בת 15 וחצי בערך שישה חודשים היא לא קיבלה מחזור
תחילת מחזור עם דם שחור וקרישי דם והאם תקין
דימום לאחר מחזור לילדה בת 12
דילוג על גלולה למניעת היריון, האם מוגנת
מחזור ראשון - ילדה בת 12
שחלות פוליציסטיות מהן ההשלכות לטווח הרחוק
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?