גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    חן
    12/03/2011

שלום אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין כבר כמה חודשים והחלטתי שאני רוצה להשתמש בגלולות, דבר ראשון מה בדיוק יקרה כשאני יגיע לרופא?ואם אני מעשנת האפקטיביות של הגלולה יורדת? ודבר שני אני לא יודעת אם לפנות לאמא שלי בנושא הזה אנחנו לא ביחסים כלכך טובים והיא תמיד מביכה אותי אבל היא אמרה לי כבר כמה פעמים כשאני ירצה אז אני יכולה לפנות אליה אבל אני לא בטוחה או שכדאי לי בכלל לבקש מחברה שתבוא איתי מה כדאי לי לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• גלולות - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    13/03/2011

אכן כדאי לפנות לרופא ולקבל הדרכה.
    העישון לא מוריד מיעילות הגלולה אך מגביר את הסיכון לתסחיפים. בנשים עד גיל 35 אין הדבר מונע מנטילת גלולות אך מומלץ להפחית את העישון למינימום או להפסיק לחלוטין.
    עם מי לפנות לרופא תצטרכי להחליט לבד אבל אולי זו הזדמנות לשיפור התקשורת עם אמא. נסי, ואולי תופתעי. אם לא יהיה מוצלח, לפחות תדעי לפעמים הבאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי חן

שני
    13/03/2011

אין לך מה לדאוג :) אני הלכתי בפעם הראשונה לרופא שנים לפני שנה בערך וזה לא היה כזה נורא כמושאומרים.. הוא שאל אותי כמה שאלות ובסוף התאים לי את הגלולות שאני מצריכה לקחת. בעקרון- כל אחת ומה שמתאים לה, אבל אני אישית לוקחת פליים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו