אשמח אם תענו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח אם תענו
    חיילת
    21/03/2011

חיילת בת 19, לוקחת גלולות באופן קבוע, מקיימת יחסי מין עם חבר קבוע.
    כבר לא מעט זמן שיש לי הפרשות מרובות בגוון אפרפר מהנרתיק, ללא כל תחושת גרד או עיקצוץ. עקב כך שאני חיילת ומשרתת במחלקת הרפואה (משמע בקשר קרוב עם הרופא) לא רציתי להיבדק אצל הרופא ולקבל איזה סוג של הפניה ונטלתי על דעת עצמי אגיסטן.
    מאז הנטילה לפני 5 ימים הפרשות מרובות בצבע חום\כתום בהיר (יש לציין כי הבחנתי בחלקים של הכדור\נר שגם כן הופרשו החוצה).
    אני יודעת שזה נשמע מטופש אבל אני לא ממש יודעת מה אמור להיות הריח הטיבעי באזור אך הריח של ההפרשות מעט חמוץ.
    אני חיילת קרבית שלא יוצאת הרבה הביתה והדרך היחידה לראות רופאת נשים היא דרך רופא היחידה שאני לא רוצה שיראה מה הרופאה תכתוב אחרי הפגישה.
    האם מדובר בפטריה או משהו חמור יותר? והאם יש איזה טיפול ביתי שניתן לטפל?
    ועוד שאלה קטנה.. הם ישנם תכשירים כלשהם שניתן לקנות על מנת שיהיה שם למטה ריח יותר טוב?

המון המון תודה וסליחה על ההטרחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח אם תענו

הוספת תגובה

• אשמח אם תענו - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    21/03/2011

לדעתי יש בכל זאת מקום לבדיקת רופא כולל בדיקת צוואר הרחם.
    הפרשות חומות / כתומות יכולות להעיד על דמם קל ולכן מומלץ להיבדק.
    אני מבינה את אי הנעימות אך כגורם מקצועי, עליו לטפל בנושא באופן עינייני מעבר לקשרי העבודה ביניכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו