מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסי מין - למה לצפות?תמר23/03/2011
שלום אני בת 17 ואני וחבר שלי רוצים לשכב זאת פעם ראשונה בשביל שנינו אז רציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי למה לצפות, אם אני צריכה לעבור בדיקה גניקולוגית קודם, אם ירד לי דם וזה יכאב???
אני יודעת שיש לי מלא שאלות אבל זה ממש חשוב לי אז אם תוכלו לענות מהר בבקשה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין - למה לצפות? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל23/03/2011בדיקה גינקולוגית לפני האירוע יכולה להיות חשובה לצורך קבלת הדרכה על אמצעי מניעה והימנעות מהדבקות במחלות מין.
האם יכאב או ירד דם? נורא אינדיבידואלי וקשה לדעת מראש, אך עלול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמר
שירה23/03/2011זה יכול לכאוב קצת, לא יותר מדי, מקסימום תפסיקו באמצע ותתחילו שוב יותר מאוחר. ירד לך קצת דם, מיליוני בנות עברו את זה אז אל תדאגי. אם את לא מרגישה מוכנה אז תחכי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תמר24/03/2011זה ממש מעודד... :(
בפעם השניה זה כבר לא אמור לכאוב? אני מתכוונת אחרי שקרום הבתולים כבר נקרע?
מה לגבי אמצעי מניעה? מה הכי טוב לנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמממ
שירה04/04/2011בגדול, סקס לא אמור לכאוב.
אבל יש מצבים שזה יכול לכאוב, נניח אם לא שכבת עם מישהו המון זמן והפתח נהייה קצת יותר צר, או אם את שוכבת עם מישהו כשאת לא רטובה, כאלה דברים. בכל אופן אם יכאב לך אז תפסיקו ותנסו שוב אחר כך.
לגבי אמצעי מניעה, מבחינת הריון גלולות וקונדום זה אותו הדבר, שניהם יגנו עליך מפני הריון. מבחינת מחלות מין, רק קונדום יגן עליך. אני אישית משתמשת בקונדום כשאני עם מישהו חדש (וזה קורה לא מעט...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תמר, מהנסיון הקצר שלי
galit27/03/2011אני גם לא מזמן הלכתי פעם ראשונה לגניקולוג, וגם הייתי ממש לחוצה, הוא שאל אותי כמה שאלות ורשם לי גלולות פליים בגלל שיש להן מינון נמוך של הורמונים וזה מה שמתאים למי שמתחילה לקחת גלולות אז אל תלחצי...כולנו עוברות את זה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדי כבר עם הפרסומות לגלולות
**04/04/2011נמאס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נערה מתבגרת ואיחור בקבלת המחזור
אובחנתי עם מיקרואדנומה
נטילת פוסטינור ותופעות לוואי קשות
בת 15 וחצי בערך שישה חודשים היא לא קיבלה מחזור
תחילת מחזור עם דם שחור וקרישי דם והאם תקין
דימום לאחר מחזור לילדה בת 12
דילוג על גלולה למניעת היריון, האם מוגנת
מחזור ראשון - ילדה בת 12
שחלות פוליציסטיות מהן ההשלכות לטווח הרחוק
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?