דימום במהלך יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום במהלך יחסי מין
    :|
    27/04/2011

היי (:
    אני בת 15 וחצי, אני חבר שלי קיימנו יחסי מין ,שניינו היינו בתולים.. בפעם השלישית ניסינו תנוחה אחרת,שאני מעליו ..טיפה כאב בחדירה הראשונה ואז הכאב עבר והמשכנו... ואחרי כמה דקות שמתי לב שהתחיל לרדת לי דיי הרבה דם... (בחדירה לא ירד דם..) ואז הפסקנו..
    חשבתי שאני במחזור כי יום אחרי זה התחיל החום של הלפני מחזור .. אבל אצלי זה יום\כמה שעות לפני , עברו בערך שלושה ימים והמחזור לא התחיל.....
    והחום הפסיק.. אז ניסינו שוב , כי חשבנו שאולי זה הקרום, אבל שוב ירד דם .... קצת פחות .. ושוב החום של הלפני מחזור.. ואחרי שזה עבר ניסינו שוב .. וירד דם , אבל פחות מפעם קודמת.. ושוב החום של הלפני מחזור.... זה לא ממש מתקדם.. וזה ממש מתסכל שאני לא יודעת מה יש לי..:\
    מה זה יכול להיות? זה קורה לעוד בנות חוץ ממני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום במהלך יחסי מין

הוספת תגובה

• דימום במהלך יחסי מין - תגובה

ד''ר דליה מנסור-שווקה
    27/04/2011

אם הדימום לא בכמות גדולה אל דאגה יתכן וישנו שפשוף בנרתיקאו באיזור קרום הבתולים , בכל אופן אני ממליצה להמנע מסםר ימים מיחסי מין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום במהלך יחסי מין

28/04/2011

היה בערך כף דם (חחח סליחה על הדימוי:$)... זה נחשב קצת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בערך כפית תיקון

28/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו