בבקשה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה
    מיכל
    04/05/2011

אהלן, אני בת 19 ורציתי לשאול משהו
    דבר ראשון, במשך יותר משנה כבר יש לי פטריה ודלקת חוזרת בנרתיק. כל פעם נותנים לי טיפול ואני מבצעת אותו עד הסוף כמו שצריך, זה אכן עובר לחודש אבל אז חוזר שוב. ככה כל פעם.. יש לי באופן תמידי ריח מאוד לא נעים משם, הפרשות לבנות, גירוי מעצבן וכדומה. עכשיו אני בצבא אז אני כבר לא יכולה ללכת לרופאת נשים שלי ולהשיג תור לרופאת נשים בצבא לוקח המון המון זמן..
    בנוסף, שמתי לב שבזמן האחרון התחילה לי מין זיעה כזאת- אני לא יודעת איך להסביר את זה, כאילו כל פעם שאני מורידה את התחתונים אני רואה שהן ממש רטובות ולחות... וזה מאוד מגעיל אותי. אני מתקלחת מלא פעמים ביום רק בגלל זה, אני מאוד שומרת על היגניה ואני כבר לא יודעת מה לעשות!
    יש איזה טיפול לזה? ומה זה בכלל? ומה אני יכולה לעשות בקשר לפטריה ולדלקת שחוזרת על עצמה??
    תודה רבה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    04/05/2011

לפטרייה יש נטייה לחזור.
    כדי לנסות להפחית זאת בימי הקיץ מומלץ:
    1.תחתוני כותנה בלבד.
    2.להימנע מחוטיני.
    3.להימנע מתחתוניות.
    4.לישון ללא תחתונים או תחתונים מאווררים.
    5.רחיצה מקומית עם סבון תינוקות ולא יותר מפעמיים ביום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודות לך

מיכל
    04/05/2011

שיהיה יום נהדר!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו