צריך ייעוץ,חשוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך ייעוץ,חשוב
    s.s
    08/05/2011

אז ככה,אני אפתח את השאלה בצורה כזאת,אני כותב בשביל חברה שלי,היא בת 17 וחצי ויש לה בעיה,שניסיתי לחקור עליה ולא הצלחתי למצוא תשובה שמסבירה..והיא ביישנית ולא מוכנה לבדוק את זה..
    לחברה שלי יש בעיה,קצת קשה לנסח את זה במדוייק,אבל פתח הנרתיק שלה ממש קטן(או רגיש לכאב) בצורה לא רגילה,היא לא מסוגלת להחדיר אפילו טמפון,שלא לדבר על זה שבמהלך כל מגע,אפילו הקטן והרך שביותר היא חווה כאב,והדבר הזה מפריע בעיקר לה,היא מתקשה לתפקד במצבים אינטימיים,אפילו שהיא רוצה לנסות דברים..עכשיו אולי יש משהו שרצוי לציין,כל פעם שהיא מקבלת מחזור,היא "מדממת" ממש ממש הרבה,ויש לה כאבים חזקים נורא,אבל גם את זה היא לא מוכנה ללכת לבדוק,אשמח אם תבחני את המקרה ואולי זה יעורר משהו שזה יכול להיות.
    בתודה מראש
    ש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך ייעוץ,חשוב

הוספת תגובה

• צריך ייעוץ,חשוב - תגובה

ד''ר דליה מנסור-שווקה
    08/05/2011

אין קשר בין שתי הבעיות . כאבי מחזור שכיחים אצל נערות וניתנות לטיפול ע"י משכחי כאבים . אך לבעיה העיקרית אני מיעצת לחברה שלך לפנות לרופא נשים , אך לפי התאורים שלך יתכן וייעוץ סקסולוג יעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו