שאלת מחזור והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלת מחזור והריון
    ללי
    11/05/2011

אני לוקחת גלולות מרסילון ובערב פסח איחרתי לקחת ב5 שעות כשבעלון של הגלולות כתוב שזה בסדר לאחר עד 12 שעות ולא צריך לעשות כלום להמשיך כרגיל וללא אמצעי מניעה נוסף , אחרי יומיים שכבתי עם חבר שלי.
    בערך אחרי 10 ימים קיבלתי מחזור כרגיל בתאריך שאני אמורה לקבל רק שהוא היה קצר לי ביום מן הרגיל...
    עכשיו אני מרגישה כל מיני בחילות בבקרים, יש לי פיפי כל שעתיים בערך וכאבי בטן וריאות כאלה
    מה הסיכויים שאני בהריון למרות שקיבלתי מחזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלת מחזור והריון

הוספת תגובה

• אם קיבלת מחזור

טלי
    11/05/2011

כבר אז אין סיכוי שאת בהריון.
    לגבי הגלולות יש סוגים שיש להם שירות "מזכירונט" כמו לגלולה שאני לוקח (פליים) וזה טוב כי בשירות הזה שהוא חינם אגב מקבלים כל יום בשעה קבועה sms לטלפון לקחת גלולה וזה ממש נוח כי ככה לא שוכחים בכלל ולא נכנסים לסרטים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח שהד"ר יענה לי ..

ללי
    11/05/2011

אני לא שוכחת , פשוט שכחתי לקחת אותם איתי למקום שהלכתי .. בכל מקרה אשמח שהד"ר יענה לי :)
    כי קראתי שזה לא מבטל את זה ... שיכול להיות שכן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת מחזור והריון - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    11/05/2011

נמוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו