חשש להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להריון
    אלכס
    15/05/2011

אני קיימתי יחסי מין עם חבר שלי אתמול ועשינו את זה בלי אמצעי מניעה. אני על גלולות אבל שכחתי שהחסרתי יום אחד, כאילו לקחתי גלולה אחת לא בזמן. אממ...זה קרה לפני שבוע בערך, פשוט שכחתי לקחת ויום אחרי נזכרתי אז מיד לקחתי. נישארו לי עוד 2 גלולות. היום לקחתי אחת (אתמול היה הקיום היום לקחתי עוד גלולה) בקיצור, ישמצב שאני בהריון?
    אה וגם אחרי 3,4 דק' בערך אני הלכתי למקלחת ושטפתי כזה עם סבון, כי אמרו לי שזה הורג את הזרעים, או לפחות חלק. אז מה אני עושה???? ישלי גם כאבי מחזור כבר יומיים בערך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש להריון

הוספת תגובה

• חשש להריון - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    15/05/2011

סיכוי נמוך להריון. אם יהיה אחור בוסת בצעי בדיקת הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממה שאני יודעת

דניאל
    15/05/2011

כן יש סיכוי להיכנס להריון אם שוכחים גלולה.. גם לא ממש קשור הקטע עם הסבון, זה לא מה שימנע את ההריון במקרה שכן נכנס לך זרע.
    אם זה קרה אתמול זה אומר שעוד יש לך 48 שעות משהו כזה.. כי הגלולה של יום המחרת היא עד 72 שעות.. אני במקומך לא הייתי מסתכנת סתם ולוקחת נורלבו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את צריכה לעשות לעצמך

רעות
    16/05/2011

תזכורת לא לשכוח לקחת את הגלולה. אצלי למשל יש שירות של מזיכרונט (פמינט) בגלולות שאני לוקחת יש שירות חינם כזה וזה ממש נוח כי אני מקבלת כל יום סמס לנייד שלי. תשאלי את הרופא שלך על זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו