הפסקת גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת גלולות
    יעל
    17/05/2011

התחלתי לקחת גלולות בהתאם למרשם שניתן לי בשבוע שעבר ביום הראשון למחזור בפעם הראשונה....
    בדרךכלל המחזור שלי היה עד כ6 ימים ועכשיו הוא התארך ל8, האם זה נורמאלי?על המחזור הראשון יהיו שינויים?
    בנוסף, כואב לי גם החזה והבטן כאבה במהלך כל ימי המחזור, שוב, האם זה נורמאלי?

אם אני רוצה להפסיק את השימוש כי אין לי צורך בגלולה יותר, אני יכולה להפסיק יש אחרי החפיסה הראשונה?האם זה יהווה בעיה כלשהי?מה הזמן המינימלי עבורו אני חייבת לקחת את הגלולות בשביל להפסיק בשביל שהן לא יעשו לי בעיה?

ואם המחזור שלי היה תקין לפני שלקחתי גלולות, הוא יהיה תקין גם אחרי שאפסיק להשתמש בהן?
    מקווה שתענו במהרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת גלולות

הוספת תגובה

• הפסקת גלולות - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    22/05/2011

ב-3 ח ראשונים יתכנו שינויים בוסת כתוצאה מנטילת גלולות.
    אם את רוצה להפסיק את יכולה בכל עת אך קחי בחשבון ליגיע דמם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אבל...

יעל
    22/05/2011

זה בטוח נורמלי?שפתאום יתחיל כככה סתם דימום? כי עכשיו התחיל לי דימום ככה סתם בלי קשר למחזור... ועברו שבועים מאז שלקתי את הגלולה הראשונה.
    ומה זאת אומרת מה שאמרת "ליגיע דמם?"
    האם כבר עכשיו אני יכולה להפסיק את הגללולות? לחכות לסיום החפיסה הראשונה? לחכות שלושה חודשים?
    כמה זמן לחכות בשביל להפסיק לקחת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אבל... - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    23/05/2011

את יכולה להפסיק במיידי ולהבין שתדממי אחכ מס ימים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל,

יעל
    24/05/2011

זה לא יגרום למחזור לי להיות לא סדיר ? הוא היה סדיר ואני מפחדת שאם אני אפסיק פתאום אז הוא בגלל השינויים בהורמונים אז הוא יתחיל ל"השתגע" ולהיות לא סדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש תגובה?

יעל
    26/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו