שכחתי גלולה 7 בחפיסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי גלולה 7 בחפיסה
    עידית
    13/06/2011

שלום אני נוטלת גלולות פמינט כשנתיים בחודש האחרון בגלל שהות ארוכה בחול לא נטלתי גלולות במשך כחודש שלם. כשחזרתי לארץ התחלתי חפיסה חדשה ביום הראשון של המחזור (יום ראשון בשבוע שעה 17:00) ביום שישי ושבת קיימתי יחסי מין עם בן זוגי אך את הגלולה השביעית (של יום שבת בשעה 17:00) שכחתי לקחת ולכן ביום ראשון לקחתי 2 גלולות את החסרה בשעה 11:00 והקבועה בשעה 17:00.
    יש לציין שבימים אלו שישי ושבת עדיין הופיע לי דימום ווסתי קל שנגמר רק ביום שני (המחזור היה ארוך מהרגיל מכיוון שבחודש זה לא לקחתי גלולות ולכן היה טבעי לחלוטין).
    בנוסף אציין שמרגע בו הייתי אמורה לקחת את הגלולה השביעית (יום שבת בשעה 17:00) לא קיימתי יחסי מין עד היום.
    האם אני עלולה להרות? האם אני צריכה להשתמש באמצעי הגנה נוסף? ואם כן עד מתי?
    אודה לעזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שכחתי גלולה 7 בחפיסה

הוספת תגובה

• בנוגע לגלולות פמינט ושכיחת גלולה...

יפעת
    29/06/2011

היי, ברמת העיקרון כדאי שתשתמשי באמצעי נוסף עד שתקבלי מחזור, רק לצורך בטחון נוסף...ואם את כבר לוקחת גלולות פמינט אז שתדעי שיש להם שירות שנקרא מזכירונט, זה שירות חינמי ששולח לך הודעות כל יום וגם בתחילת חפיסה חדשה אז זה ממש נוח...מקווה שעזרתי לך (ואם את צריכה עוד מידע על זה אז תרשמי בגוגל מזכירונט)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי גלולה 7 בחפיסה - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    14/06/2011

הסיכוי נמוך. מומלץ אמצעי מניעה נוסף לפחות לשבוע מהשיכחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו