בקשר למדבקות אוורה-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר למדבקות אוורה-
    S
    22/06/2011

אני לוקחת מדבקות אוורה מזה שלושה וחצי חודשים. (אני מקיימת יחסי מין עם חבר שלי חודשיים ואני בת-18)
    שיחקת במחזור שלי פעם קודמת והדבקתי שוב את המדבקה, משמע לא היה לי מחזור מתי שהייתי אמורה לקבל. ביום שישי שמתי את המדבקה השנייה של החודש,
    וביום שבת פתאום הופיעו לי כתמים חומים כאילו קיבלתי, הורדתי ישר את המדבקה וזרקתי לפח ואז קראתי את ההוראות שבאות אם המדבקות והיה כתוב שאין צורך להיבהל מדימום ווגינלי, אז הנחתי שזה זה ושמתי מייד מדבקה חדשה. (יום שבת בצוהוריים)
    הדימוים המשיך עד היום (כבר חמישה ימים) והוא לא רב או משהו כזה אבל זה כמו מחזור קל בצבעים כהים יותר, אני לא יודעת מה לעשות! נשארתי עם מדבקה וזה השבוע ה-שני שלי איתה וביום שישי אני צריכה להדביק את המדבקה השלישית. מה לעשות?
    האם זה מחזור? איך אני יכולה לקחת או לא לקחת השבוע כאילו שזה יהיה השבוע הראשון. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר למדבקות אוורה-

הוספת תגובה

• בקשר למדבקות אוורה- - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    23/06/2011

המשיכי מדבקות כרגיל ובסוף השבוע השלישי הפתיני לוסת. אם לא תגיע-בצעי בדיקת הריון? אם האי סדר ימשך, לכי להיבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו