מידע רפואי
פורומים
- רפואת משפחה
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- איסוף ושימור דם טבורי, תאי גזע וגנטיקה
- פרחי באך
- לימודי רפואה
- כירורגיה כללית, כירורגיה אנדוסקופית
- קנאביס רפואי - רישיון למריחואנה רפואית
- ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה
- טיפולים אסתטיים בלייזר
- גריאטריה, גרנטולוגיה
- ניתוחים גינקולוגים בלייזר
- סרטן השד
- כושר גופני לילדים, כושר גופני לנוער
- שיקום פציעות ספורט, שיקום אורטופדי
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.דנה לוי ינקולוביץ
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.
- דימום לאחר מחזור לילדה בת 12אורית04/09/2021
הילדה בת 12 וחצי מתלוננת על דימום טרי אדום מהנרתיק ארבעה ימים לאחר שהסתיים המחזור החודשי,ללא תלונות נוספות.עשתה חיסון קורונה לפני חודש וקצת וסיימה השבוע טיפול בפרדניזון עקב פריחה מפושטת בעור (תגובה אלרגית לעקיצה).מה אני עושה איתה? האם דימום כזה מצביע על בעיה בגילה הצעיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סביר שיהיו אי סדירויות בשל הסמיכות להפסקת הסטרואידים
ד``ר דגנית סמואל04/09/2021ממתי היא מקבלת וסתות? אם מדובר בתקופה קצרה יחסית של פחות משנתיים, סביר שיהיו אי סדירויות. בשל הסמיכות להפסקת הסטרואידים, הייתי בשלב זה עוקבת בלבד ובמידה ויחזור על עצמו, כדאי לברר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעדכנת שהבעיה חזרה על עצמה
אורית14/09/2021שוב פעם לאחר סיום הדימום,יומיים שלוש הפסקה ויש לה שוב מחזור.מחכה לתור לרופא.המחזור שלה סדיר כבר שנה וזה סמוך לחיסון שני לקורונה.גם הפריחה שהתפשטה בכל הגוף שבוע לאחר החיסון.אני מאוד מקווה שלא יהיו השלכות על הפוריות בגלל החיסון הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד היום אין עדויות להשפעה על פוריות
ד``ר דגנית סמואל15/09/2021עד היום אין עדויות להשפעה על פוריות.
אני ממליצה לבצע פרופיל הורמונלי כדי לוודא מצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת וסת ראשוני לנערה בת 13 וחציאנונימי08/09/2021
היום ביתי קיבלה מחזור פעם ראשונה. כאשר ניגבה הבחינה שהנייר ספוג בדם טרי
האם מחייב שבקבלת הווסת הראשונית יהיו כאבים חזקים? כרגע לא מתלוננת על כטבים חזרים אלא על כאב בטן קל
מה מומלץ לתת במידה ויהיו כאבים? האם נורופן אמור לשכך את הכאב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה עוצמת הכאב משתנה והטיפול בהתאם
ד``ר דגנית סמואל10/09/2021עצמת הכאב משתנה והטיפול בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת ווסת מספר פעמים בחודש בגיל 11יפעת31/08/2021
בתי קבלה ווסת בגיל 11 לפני כ 3 חודשים, בחודש אוגוסט קבלה ב 2.8 מחזור שהיה כ 4 ימים , לאחר מכן קבלה שוב מחזור ב 18/8 שוב ל4 ימים, וכעת שוב מחזור ב 31/8, האם זה משהו שנורמלי או שיש לבדוק ואם כן אצל איזה רופא בגיל הזה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם ממשיך יש לתת תוסף ברזל
ד``ר דגנית סמואל31/08/2021בשלב זה יש לעקוב בלבד ואם הדמם רב, לתת תוסף ברזל. עם הזמן הדברים יתנרמלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור אצל בת 17.5רונית25/08/2021
שלום רבי,
בת 17.5 . מחזור התחיל כאשר הייתה בת 11.5.
מחזור לא ממש סדיר . לפעמים 26 יום ולפעמים 36. מדי חצי שנה יש איחור של שבועיים עד חודש.
לרוב בחופשות כאשר היא הולכת לישון מאוד מאוחר ומתעוררת בצהרים.
החודש התחילה בדיאטה מתונה וגם ספורט. כרגע באחור של 11 ימים.
מתי צריך לגשת לרופא? מה הבדיקות שניתן לבצע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דגנית סמואל26/08/2021התחילו בבדיקות דם של פרופיל הורמונלי ואולטראסאונד של אגן קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה ירוקה - צהובה בת 11.5ליהי24/08/2021
שלום רב,
בתי בת 11.5 וטרם קיבלה מחזור. כבר תקופה ארוכה היא מתלוננת על רטיבות מרובה ואני מוצאת על התחתונים שלה הפרשה צהובה - ירוקה סמיכה. האם זה מדאיג? לאן יש לגשת לבדיקה? האם לוקחים ילדה בת 11.5 לרופא נשים?
בעבר רופאת הילדים התבוננה על הפות של בתי ולא ראתה משהו חריג. האם יש לקחת דגימה? האם להביא את התחתונים המוכתמים?
בברכה,
ליהי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לבצע תרבית אך לרוב מדובר בהפרשה
ד``ר דגנית סמואל24/08/2021אם ההפרשה מגרדת או עם ריח חריף ורע, כדאי לבצע תרבית, אך לרוב מדובר על הפרשה אסטרוגנית שמקדימה את בוא הוסת. בקיץ יש להקפיד להתרחץ ולהחליף חתונים לפחות פעם ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילוג על גלולה למניעת היריון, האם מוגנתטוהר09/08/2021
במידה ושכחתי גלולה החודש, ושהגיע המחזור לקחתי חפיסה חדשה ודילגתי על הגלולה האחרונה בחפיסה (יאז פלוס גלולה ורוד בהיר) אבל עכשיו לא בטוחה אם לקחתי ביום של המחזור או יום לפני שעוד ההפרשות חומות.. האם אני מוגנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דגנית סמואל10/08/2021את מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחורה בת 20 עם אי יכולת לשלוט בשתןיפעת05/07/2021
בוקר טוב,
ביתי בת 20 עם קושי לשלוט במתן השתן, לדבריה תמיד שתתה הרבה אך יכלה לשלוט ולהיתאפק
אך בחודשים האחרונים יש לה קושי לשלוט , כמות השתן גדולה מ"ס פעמים ביום, כמות גדולה, וכשמסיימת יש שארית שהיא מטילה אחרי הטלת השתן הראשונית עוד.
בבדיקות תרבית שתן וכל הבדיקות שללו דלקת בדרכי השתן- ולמרות זאת גם קיבלה אנטיביוטיקה,
אך המצב עדין כך.
מבחינה גניקולוגית: מקיימת יחסי מין עם בן זוג קבוע,
עשו בדיקה גניקולוגית בה מצאו:
רחם 87/108*56
בקיר קידמי ניפצה שרירן 59*80 מ"מ
רירית: 3.2 מ"מ
שחלה ימנית: 10*20 מ"מ, נצפו זקיקים קטנים
שחלה שמאליה: 11*20 מ"מ ,נצפו זקיקים קטנים
ללא נוזל בדוגלס
- מה לדעתך יכולה להיות הסיבה? מה הפתרון בעינך בקשה?
לדבריה אינה יכולה להתנהל כך, בעיקר בנהיגה ואחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש צורך בבירור של קצב גדילתו
ד``ר דגנית סמואל05/07/2021ראשית, לגבי השרירן, יש צורך בבירור של קצב גדילתו על ידי בחינת בדיקות קודמות לעומת האחרונה ולשקול טיפול כירורגי למרות שיש לקחת בחשבון אפשרות שיגדל אחכ מחדש בחלק מהמיקרים. לעיתים שרירן כזה יכול להפעיל לחץ על שלפוחית השתן.
בנוסף, אגירת שתן בכמות רבה הינה הרגל שכדאי לשנות. ממליצה לפנות לשירותים לעיתים קרובות יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ראשון - ילדה בת 12מיקי02/07/2021
שלום. בתי בת 12 וחצי בקרוב. קצת אחרי גיל 12 קיבלה מחזור ראשון שנמשך כ 3 ימים עם דימום מינימלי. בחודשים שקדמו לו הופיעו במחזוריות "סימנים" שאופיינים לתסמונת קדם וסתית (עצבנות רבה, אכילה מוגברת והתכווצויות בבטן לעיתים - אחת לחודש). מאז הפעם הראשונה המחזור לא חזר, למרות שעברו כבר כחמישה חודשים שזה למעשה יכול להיות כבר גם 6 מחזורים. רופאת הילדים אמרה שזה יכול לקרות אולם בתי מודאגת שאולי משהו לא תקין. האם זה יכול לקרות ונורמלי שמגיע בהתחלה מחזור לפעם אחת ונעלם למשך זמן? בכל החודשים האלה היא הרגישה לעיתים לפי הגדרתה כמו "לפני מחזור" אולם זה לא הגיע. מדובר בילדה עם משקל תקין לחלוטין, גובה קצת מעל 1.60. היתה במעקב בילדות בגלל הופעת שיעור מוקדם וגיל מתקדם של עצמות אך ללא ממצא משמעותי בבדיקות דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי סדירות בשנתיים הראשונות אינה מעוררת דאגה
ד``ר דגנית סמואל02/07/2021את מתארת תופעה נורמאלית.אי סדירות בשנתיים הראשונות אינה מעוררת דאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיות מהן ההשלכות לטווח הרחוקסיגל21/06/2021
שלום לד"ר סמואל
נערה בת 17, כבר 3 שנים מקבלת מחזור לא סדיר בכלל. בדיקת דם בזמן מחזור הראתה שיש לה שחלות פוליציסטיות. לא נעשה U.S. הומלץ על גלולות. אין לה אקנה אין עודף משקל משמעותי, יש מעט שיעור יתר. במידה ולא מתחילים לקחת את הכדורים, האם יהיו לכך השלכות לטווח הרחוק. מדובר בלקיחה כדורים לשנים ארוכות.
אשמח לתשובתך.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דגנית סמואל21/06/2021רצוי לנסות להסגיר מחזור או באמצעות גלולות, או באמצעות מתן ציקלי של פרוגסטרון במידה והיא מגיבה, או באמצעות גלוקומין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליציסטיות האם ליטול גלולות
סיגל22/06/2021תודה על המענה.
האם הבנתי נכון ממה שכתבת לי, שרצוי והכרחי לקחת גלולות?
אם במידה והיא לא תיקח האם יכולות להיות בעיות רפואית כלשהן בעתיד?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דגנית סמואל22/06/2021לא בהכרח גלולות, אבל רצוי טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליציסטיות מה הטיפול האפשרי
סיגל22/06/2021תודה רבה רבה על תשובתך.
למה הכוונה טיפול? אם את יכולה בבקשה לכוון אותי.
הייתי אצל דיאטנית אשר לא היה לה מענה עבור הבת שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דגנית סמואל22/06/2021פני לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ווסת ילדה בת 12לי21/06/2021
שלום רב דוקטור,
הילדה שלי בת 12, התחיל לה מחזור ווסת לפני מספר חודשים, המחזור היה צבע אדום, בוהק אך בפעמיים האחרונות של הופעת המחזור הצבע השתנה לחום כהה כמו בתמונה, וגם כמות קטנה. האם זה סימן לבעיה? מה המשמעות של זה ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דגנית סמואל21/06/2021אין לכך כל משמעות. לוקח לגוף זמן עד שהמערכות לומדות להיסתנכרן סו עם זו. בהדרגה הדברים יסתדרו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת גלולות למניעת הריון לנערותאיריס מזרחי בנט13/06/2021
האם קבלת גלולות לנערות מתחת לגיל 18 מותנה באישור אחד ההורים או שכל נערה יכולה לבקש מהגינקולוגית מרשם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דגנית סמואל14/06/2021אזור אפור. נערה שתפנה לקבלת גלולות לא תידרש להציג אישור הורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון לאחר חיכוך איברים ורטיבותמיטל02/06/2021
האם ע"י זה שאני ובן זוגי היינו עירומים והאיבר מיני היה על איבר מינו בחיכוך רק לאורך הפין ללא חדירה והוא לא גמר היה רטיבות אולי מהחיכוך. וגם לכמה שניות. יש סיכוי במצב זה להריון? אני מתוסכלת כי גם הייתי בביוץ.
ד``ר דגנית סמואל06/06/2021באופן תאורטי אם יש רטיבות, יתכן שמדובר בנוזל סיכה, אך יתכן שמדובר בפליטת זרע קלה ובלתי נשלטת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי אז יש סיכוי כך להריון
מיטל07/06/2021לא הבנתי אז יש סיכוי כך להריון או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דגנית סמואל07/06/2021קלוש אבל קיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע מהאיזור הנשי- איך גורמים שיפסק?אנה25/05/2021
אני מרכישה שהוויג׳ינה שלי מריחה רע כל הזמן. וזה לא בקטנה בכלל. זה מסריח לי את התחתונים ולפעמים כבר את המכנס והטייץ. אני רוצה ללכת לרופא ואמא שלי חושבת שזה מיותר ובנתיים אני במצב לא נעים בכלל.. מה עושים במצב כזה? יש דרך שהריח יפסק?
ד``ר דגנית סמואל25/05/2021אכן יש צורך להיבדק. קרוב לודאי מדובר בדלקת.
בשלב ראשון הקפידי על תחתוני כותנה לא חוטיני ולא להשתמש בתחתוניו . תחליפי תחתונים כל יום אחרי הרחצה.מאם לא יחלוף תוך 2-3 ימים כדאי שתיבדקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארבעה חודשים ללא ווסת המשךאני11/05/2021
תודה על המשוב
נעשתה בדיקת אולטראסאונד בטן נאמר שהכל נראה תקין.
נעשו בדיקות דם הורמונליות אבל נאמר רק ביום החמישי של הווסת לעשות את הבדיקה,אבל הבדיקןת נעשו בכל זאת מכוון שהיו בדיקות מעבדה אחרות אז במעבדה עשו הכל ביחד.כאמור אין ווסת אבל הבדיקות הורמונליות נעשו
התוצאות:
קרישה pt secounds 14.0כשהתווך תוצאה הוא (12.0-13.8)
I.n.r 1.1
PTT 32.1
TsH 1.92
/Prolactin 202.0 mlu
LHH ormone 23.8 lu/l
FSH 4.6lu/l
testosterone total 1.5 כשתווך הבדיקה(0.4-1.5)ממש גבולי.
DHEA-S 8.11
Gastrin 13.0 כשתווך הבדיקה (13.0-115.0)גבולי
הומלץ כדורים בשם דופסטון אבל לא מתאים לגיל 16.
וגם כדורים בשם פרימולוט נור שגם לא מתאימה לגיל 16
יש קושי בנטילת ובבליעת כדורים.צריך כדורים שנמסים במים או שאפשר לפורר ולערבב עם האוכל.
בבקשה תסבירי לי מה הסיבה שקורה שאין ווסת במשך ארבע חודשים?
איזה בירור צריך לעשות?
איזה טיפול תרופה כדורים,או תרופה נוזלית עדיף את ממליצה בכדי לטפל ולהשיב את הווסת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דגנית סמואל11/05/2021בus תקין יש כל מיני אפשרויות. אין כאן פירוט מספק על רירית הרחם ומראה השחלות. בכל מקרה, יש הבדל בין לענות על שאלות בפורום לבין לנהל טיפול במקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארבעה חודשים ללא ווסת בת 16אני08/05/2021
שלום כבר ארבעה חודשיים ללא ווסת גיל 16,ווסת ראשונה מגיל 11 סדירה כל השנים.
בשנה אחרונה הווסת הגיע כל חודש וחצי חודשיים
פעם ווסת עם זרימה חזקה.ובווסת הבאה כמעט ולא היה דם. בווסת של דצמבר הייתה מלווה בכאבי בטן חזקים,
היה דם סביר במשך יומים,וביום השלישי הייתה ווסת יבשה ובצבע חום וממש התמעטה בכל יום.בדכ יש שבוע ימים ווסת.הווסת האחרונה הסתיימה בינואר וכמעט ולא היה דם והצבע היה חום והדם ייבש.ומלווה בכאבי בטן.
מה לדעתך הבעייה?
איזה בירור צריך לעשות?
למה קורה דבר כזה?
איזה טיפול או כדורים צריך לקחת שמתאימים לגיל 16
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דגנית סמואל08/05/2021מורכב מדי לתשובה פשטנית.
ראשית יש לבצע פרופיל הורמונלי ואחכ, בדיקה גופנית כולל אולטראסאונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?