מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקחת גלולות בלי לספר להוריםליהי כהן13/12/2015
אני בת 15.3 ויש לי חברה כבר כמה שבועות ואני יודעת שכל הסיפור הזה של לשכב איתו יגיע ממש בקרוב ואני מפחדת מזה. אם ואני אשכב איתו אני לא אוכל לספר לאמא שלי על זה כי היא תגיב בצורה ממש רעה ואני יודעת את זה.. אני לא יודעת מה לעשות עוד חוץ מזה, כי אני צריכה גלולות אבל צריך רופא בשביל זה וצריך לספר להורים אבל אני לא מסוגלת.. יש עוד דרך להשיג גלולות בלי שאני אצטרך לספר להורים שלי? זה רק לבינתיים עד שאני אחליט שזה הזמן המתאים לספר להם.
העזרה שלכם ממש תועיל לי. תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל14/12/2015מציעה לך לפנות לסניף ״דלת פתוחה ״ הקרוב לאיזור מגורייך. הם עוזרים מאוד במקרים אלה. דרך אחרת היא לפנות לרופא נשים בקופ״ח שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור- חבר חדשAt11/12/2015
שלום.. ממש אשמח לעזרה.. אני בת 19,
בד"כ המחזור שלי ממש סדיר (כל תחילת חודש..) והוא מאחר כבר בשבועיים.. לפני קצת יותר מחודש(סוף הוסת הקודמת..) התחלתי לצאת עם חבר שלי. אנחנו לא מקיימים יחסי מין מלאים אבל כן ישנים ביחד הרבה וזה אומר הרבה מאוד מגע מכל הסוגים..
לא היה לי קשר ואפילו מגע עם גבר בשנתיים האחרונות. יכול להיות שהשינוי במחזור קשור לשינוי הורמונלי שקורה בגוף בגלל הקשר החדש?..
ועוד שאלה - יש לי מידי פעם גירוי בנרתיק. זה מהווה בעיה לקיום של יחסי מין?.. תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור- חבר חדש - תגובה
ד``ר דגנית סמואל11/12/2015מציעה לך לעשות בדיקת פרופיל הורמונלי.
אגב, אם קיימת פליטת זרע ליד פתח הנרתיק, היו כבר מקרים של הריון גם ללא חדירה מלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדה בת 11.5 מתבגרת מוקדםRonit11/11/2015
בת שלי בת 11.5 .ההתבגרות התחילה לפני כשנה ובחצי שנה האחרונה הייתה מואצת מאוד. כך שידעתי שהיא תקבל מחזור בתקופה הקרובה. אתמול היה לה דימום חלש מאוד ( כמה כתמים על התחתונים) והפסיק . עבור כבר 24 שעות ואין המשך לדימום. האם זו תופעה שיכולה לקרות בתחילת קבלת המחזור או שזה משהו שנדרש בירור רפואי? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת 11.5 - תגובה
ד``ר דגנית סמואל11/11/2015נשמע הגיוני ומתאים לשלב שתיארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור אחרי 20 יום
ronit30/11/2015שוב פעם אני אמא מודאגת. עברו 20 יום ושוב הופיע דימום לא חזק במיוחד ללא כאבים. האם זה מה שנקרה מחזור לא סדיר בתקופה ראשונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור אחרי 20 יום - תגובה
ד``ר דגנית סמואל30/11/2015בדיוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי נוחות בנרתיקהני11/11/2015
שלום רב,
לפני חודש היו לי כאבים בשפתיים פניתי לרופאת נשים שאמרה שזו דלקת מזערית ונתנה לי משחת אפלומיצין .
המשחה עזרה לכאבים וכעבור שבוע וחצי התחלתי להרגיש אי נוחות באזור מן תחושה של בלון . זה מרגיש כאילו שאני צריכה פיפי אבל יוצא לי מעט .
אשמח אם תוכלו לעזור לי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי נוחות בנרתיק - תגובה
ד``ר דגנית סמואל11/11/2015לצערי, מחייב בדיקה. קשה לעזור מבלי לראות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת כל שבועיים -נערה בת 15.5דליה09/11/2015
שלום,
בתי בת 15.5 קיבלה וסת ראשונה בגיל 13.5 תוך שניים שלושה מחזורים הסתדר לה המחזור והיא הייתה מקבלת סדיר . מחודש יוני השנה התחילה לקבל כל שבועיים שלושה והיא חייה מ PMS ל PMS שגורם לתנודות במצביי הרוח בצורה מאוד חזקה.
עשינו אולטראסאונד אגן קטן-יצא תקין, עשינו MRI מוח גם בגלל תלונות על כאבי ראש. אלה תוצאות בדיקות הדם:
PROLACTIN 118
LH 3.1
FSH 9.4
ESTRADIOL 137
PROGRESTORONE 1.2
TESTOSTERONE TOTAL קטן מ 1.5NMOL
SHBG 93.6
DHEA-S 2.67 MICMOL
ANDEROSTENEDIONE 1.12 NG/ML
SOMATOMENDIN C ׁׂ 187 NG/ML
מה משמעות הבדיקות? האם מדובר במצב של רזרבה שחלתית נמוכה?
הייתי רוצה להבין את המצב, לאיזה תחום התמחות רפואית כדאי לפנות להמשך טיפול
(אנדוקרינולוגיה -נשים?)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת כל שבועיים -נערה בת 15.5 - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/11/2015זו לא נשמעת שאלה שתיפתר בפורום. יש מיכלול של דברים שצריכים להילקח בחשבון ולהיבדק. פני לאנדוקרינולוג ילדים או גינקולוג של מתבגרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדניאל06/11/2015
שלום,
אם המחזור שלי היה נורא לא סדיר, יכל להגיע פעם בשלושה חודשים ובכללי הגיע כל פעם בזמן שונה, אף פעם לא ידעתי מתי יגיע, ואז התחלתי לקחת גלולות ועכשיו הוא מגיע על השעון כל חודש, יכול להיות סיכוי שאם אכנס להריון (למרות שכמעט בלתי סביר, אני מקפידה על הגלולות) לא יהיה איחור במחזור והוא יגיע כרגיל כי הגלולות בעצם משפיעות עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/11/2015לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףיעל01/11/2015
אני בת 33 בלי גלולות. קיימתי יחסים עם קונדום ולפני שהגבר נכנס הוא השתמש בגל חיכוך שמיועד לקונדום. לפני שיצא אחז בקונדום ושראיתי אחכ הוא לא נקרע.היה נוזל זרע במקום שבו הוא אמור להישפך אך לאורך הקונדום היה מאין משהו לבן כזה. מה זה יכול להיות והאים יש מצב שהנוזל נשפך מעט?ויש לציין שהייתי שבוע לפני קבלת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל03/11/2015אולי הפרשה פיטריתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה היה בתוך הקונדום? הפרשה של מי ב
יעל03/11/2015הפרשה של מי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה היה בתוך הקונדום? הפרשה של מי ב - תגובה
ד``ר דגנית סמואל05/11/2015אם זה היה בתוך קונגולזי הפרשה שלו ואם חיצוני-שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אך מה שלא הבנתי
נירה05/11/2015עשינו סקס פעמיים. בפעם הראשונה הזרע היה בסוף הקונדום רגיל ושאר הקונדום היה נקי כביכול. ובפעם השנייה זה היה איך שתארתי. למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולת ואלכוהולדניאל30/10/2015
כמה זמן לפני או אחרי לקיחת גלולה זה בטוח לשתות אלכוהול? ובאיזה כמויות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולת ואלכוהול - תגובה
ד``ר דגנית סמואל30/10/2015מבחינת הגנה מפני הריון אין הגדרות ברורות ומוחלטות אך היות ושניהם מתפרקים בכבד, לא כדאי להגזים.
מבחינת בריאות הכבד ושחמת הכבד, כמובן שכדאי לא להגזים, ומבחינת סרטן, לנשים שתיה מרובה מסוכנת יותר מלגברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלהדניאל25/10/2015
אפשר לשתות אלכוהול בזמן שמתשמשים בגלולות? כמובן לא בהזגמה ובתנאי שלא מקיאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל25/10/2015כוסית או שתיים אינן מהוות בעיה לנושא זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה וגלולותדניאל25/10/2015
שלום,
הייתי אצל רופא עור והוא נתן לי שתי משחות נגד חצ'קונים, אחת אקנתרים (כתוב שזו תמיסה אנטיביוטית עם אריתרומיצין) והשניה דואק (מכילה קלינדמיצין ובנוזואיל פרוקסיד).
אני יודעת שאסור ליטול אניביטיקה יחד עם גלולות כי זה פוגע ביעילותן, האם משחה אנטיביוטית שמורחיםעל העור גם תפגע ביעילות הגלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה וגלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל25/10/2015לא.
את מוגנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד בפותשולי21/10/2015
שלום,
בתי בת התשע מרבה להתגרב בפות, נראה כי משהו מציק לה.
לאיזה רופא פונים? רופא ילדים? גניקולוג ילדים?
מה זה יכול להיות? פטרייה?
מה הטיפול?
האם יש משחה שאפשר לרכוש ללא מרשם רופא?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד בפות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל25/10/2015ראשית פונים לרופא הילדים וממשיכים משם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות לילדה בת 7דינה08/10/2015
שלום רב,
בשבוע-שבועיים האחרונים בתי בת ה-7 מציינת שיש לה הפרשות מהפות.
מדובר בהפרשות שקופות וצמיגות משהו, שנראות לי כהפרשות מהואגינה ואכן - הן מכתימות לה לעיתים את התחתונים ומופיעות לעיתים בניגוב אחרי שהיא עושה את צרכיה.
היא לא מתלוננת על גרד ו/או פגיעה כלשהי בפות.
האם נורמלי?
מה יכולה להיות הסיבה לכך?
האם יש צורך בבירור רפואי? ואם כן - רופא ילדים? גניקולוג? אחר?
אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות לילדה בת 7 - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/10/2015נשמע כמו הפרשות של גירוי אסטרוגני. ממליצה לפנות לרופא הילדים ולהמשיך לפי המלצתו לאחר שיבדוק את הילדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות לילדה בת 7 - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/10/2015נשמע כמו הפרשות של גירוי אסטרוגני. ממליצה לפנות לרופא הילדים ולהמשיך לפי המלצתו לאחר שיבדוק את הילדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות - מה כדי?חסויה29/09/2015
שלום,
אני בת 17.5 ולפני כחודשיים התחלתי לקחת גלולות פמינט, בחודש הראשון הכל היה בסדר אך לקראת החודש השני התחלתי להרגיש עייפות מרובה וירידה ששואפת לאפס בחשק המיני - אין לי חשק בכלל. האם זה בגלל הגלולות? לפני לקיחתם הייתי בעלת חשק מיני רב. האם צריך להמשיך לקחת אותם ולחכות שאולי זה יעבור או לעבור לקחת גלולות אחרות?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - מה כדי? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל01/10/2015נסי גלולות אחרות ונראה מה קורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור המחזור בכמה ימיםרבקה03/09/2015
סיימתי חפיסת גלולות אתמול. והייתי רוצה לאחר את המחזור בכמה ימים אך לא להתחיל קופסא חדשה. יש לי בבית קוספא נוספת שקניתי שאבד לי הארנק . אם אקח 3 גלולות מהחפיסה הזו ואמשיך את ההפסקה של השבוע כרגיל לאחר מכן המחזור יאחר לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור המחזור בכמה ימים - תגובה
ד``ר דגנית סמואל05/09/2015כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי להריון?דני28/08/2015
היי,
אתמול הייתי עם מישהו.
הגענו למצב שהוא עם בוקסר בלבד, ואני עם תחתונים בלבד.
במשך כשעתיים פחות או יותר התחככנו אחד בשנייה, כולל התחככות קלה של הבוקסר שלו בתחתונים שלי.
אני יודעת בוודאות שהוא לא גמר.
האם בכל זאת אפשרי להיכנס להריון מדבר כזה?
אפשרי שאולי "טיפות אהבה" יצאו ממנו במהלך מה שתיארתי, וחדרו את התחתונים של שנינו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש סיכוי להריון? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל05/09/2015נשמע שלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)