שן קידמית

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• שן קידמית
    נלי
    07/08/2011

אני צריכה לעקור שן קידמית מס' 11 בשל ספיגת עצם.
    הייתי אצל רופא לשיקום פה+ מומחה חיניכיים שאמורים לבצע את התהליך השיקום ביחד לשם השגת תוצאה אסטתית.
    רק הרופא לשיקום הפה נתן לי הצעה של 13,000 ש"ח האם זה הגיוני? בלי השלת העצם + השתל.
    השיניים שלי מאוד אסטתיות והתוצאה האסטתית מאוד חשובה לי האם ניתן להגיע לתוצאה אסטתית ?? דבר נוסף הומלץ לי העמסה מיידית של כתר בגלל שמדובר שבן קידמית? או לחילופין הציע הרופא לשיקום הפה להשתמש בשן שלי לתהליך השיקום ולקבע אותה לשיניים הסמוכות האם זה אפשרי????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שן קידמית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שן קידמית - תגובה

ד``ר אבידן לרון
    07/08/2011

שלום נלי,
    קשה לענות לשאלה שלך ללא בדיקתך, ובודאי לא להתייחס להצעת המחיר שלא ברור מה היא כוללת.
    2 עצות לי אלייך, ראשית מכוון שמדובר באזור קדמי והאסתטיקה מאד חשובה , אל תתפשרי על טיפול שאינו איכותי, כלומר שילוב של מומחה לשיקום הפה ושל מומחה לחניכיים זה באמת מה שמומלץ, ואין מה לעשות מחירם יהיה גבוה יותר משל רופאים שאינם מומחים, אך לדעתי מומלץ לא להתפשר.
    שנית אני ממליץ כי תפני למומחה לשיקום הפה נוסף ואפילו שניים ותקבלי הצעות נוספות , מפורטות ומנומקות ולאחר מכן תעשי את שיקלול כל ההצעות הן מבחינת הטיפול המוצע, נסיון הרופא ואיכות הטיפול וגם המחיר.
    בהצלחה
    ד"ר לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו