איזה חרסיה כדי לעשות?

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• איזה חרסיה כדי לעשות?
    שרית
    25/08/2011

יש לי מספר שאלות , אני צריכה לעשות 3 שיניים חותכות כשאחת מהן היא שן תליה האם כדאי לעשות את שלושתם ביחד או בנפרד ?והאם מחיר של 6200 אני יכולה לקבל חרסיה בלי מתכת? מה טוב בחרסינה עם מתכת לחרסינה בלי מתכת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזה חרסיה כדי לעשות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה חרסיה כדי לעשות? - תגובה

ד``ר אבידן לרון
    25/08/2011

שלום שרית
    שאלתך אינה ברורה, מה זאת שן תליה?
    לגבי "ביחד או לחוד" אין תשובה מן האצבע, צריך לבדוק את השיניים, כולל צילומי רנטגן ואז ניתן להמליץ.
    לגבי סוגי הכתרים, עם או בלי מתכת, התשובה היא שישנם מקרים בהם ניתן לבצע כתרים אסתטיים יותר כאשר הכתר מבוצע ללא מתכת, זה לא בכל מקרה ושוב יש לשקול כל מקרה לגופו.
    ובקיצור, ממליץ שתבדקי ע"י מומחה לשיקום הפה שיבדוק את שינייך ביסודיות ויוכל לתת לך עצות מתאימות וטובות.
    בהצלחה
    ד"ר לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שן וחצי שבורות.

יפה
    11/09/2011

בני בן 14 שבר שתיי שיניים קדמיות לפניי שלוש שנים ולא ידעתי שבני יכול לעשות את הטיפול דרך בית הספר ,מאחר שטיפלתי בו באופן עצמאי והוצאתי הרבה כסף התייאשתי ורק עכשו גיליתי שאני יכולה לעשות טיפול דרך הביטוח של בית הספר כי השן נשברת לו מכל דבר שהוא אוכל כרגע אני פונה לבית הספר לטיפול האם הביטוח של בית הספר מכסה גם על טיפול שיניים תותבות מחרסינה או רק על השלמת שן בלבד? תודה אם תוכלו לייעץ לי מה עלי לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שן וחצי שבורות. - תגובה

ד''ר שרון מרקו-כהן
    13/09/2011

שלום רב,
    בגיל 14 לא מומלץ לבצע כתרי חרסינה, כי יש עדיין גדילה של עצמות הלסת ותזוזה של החניכיים. לרוב, הביטוח מאפשר זאת לקראת גיל סיום בית ספר בגיל 18.
    כדאינלבדוק מדוע השיחזורים נופלים: האם בשל הסגר, או ביצוע לקוי של השחזור. אם השבר הוא לא גדול, יתכן שלא כדאי גם בעתיד לבצע כתר מלא, אלא סוג של ציפוי חרסינה, שמסיר פחות חומר שן.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו